Сънародниците ни в Словашката република не срещат достатъчна подкрепа от българската държава

Пиян шофьор бяга от проверка и оказва съпротива на катаджии

Завършващи от 22 държави получиха дипломите си от Американския университет

И западни разузнавания са предупредили Турция за готвено покушение срещу Ердоган

18-годишен без книжка ударил велосипедист на 84 години Още двама неправоспособни, но и пияни задържа полицията

Пролетният сафрид се появи Морските вълци пак се жалват от делфините

„Паркинги и гаражи” в Търново с най-голяма печалба за тримесечието Следват го „Обредни дейности” и Онкодиспансера

Иконописец изографисва човешки тела 32-годишният Пламен Русев от Велико Търново се слави като един от най-добрите татуисти

Десетки се изкачиха до Копитото в памет на Боян Петров

Станишев: Успехът на срещата в София са поетите инвестиционни ангажименти към Западните Балкани

Столична община: Всички показатели на питейната вода в София са в норма

НВУ домакинства европейската олимпиада по сигурност и отбрана

Каракачанов: Двойните стандарти на Запада са причината за недоверието на Балканите

Недостигът на кадри в Агенцията за борба с градушките продължава

Русия проваля брака на Батенберг с принцеса Виктория Пруска След абдикацията си князът се жени за певица и има две деца

Цецка Цачева в Русе: Като президент ще работя за по-образована и богата българска нация (много снимки)

Снимки: ГЕРБ

Важно е институциите да насърчават връзката между образованието, технологиите и бизнеса. Като президент ще работя за една по-образована и богата българска нация, защото само така можем да вървим редом до останалите европейски народи. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на посещение в шивашка фирма в Русе. Тя обясни, че вече са предприети важни законодателни мерки с цел реформа в образователната система. „Дуалното обучение е важно, за да излизат младите хора с умения, за да придобият необходимата дисциплина и да изпълняват практическа дейност на работното си място. Моята амбиция, която съм отстоявала и като председател на Народното събрание, е да се насърчават предприемчивите българи от страна на местната власт и държавата, трябва да има една благоприятна данъчна среда“, каза Цачева, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ.

Според кандидата на ГЕРБ за президент е важно и продължаването на съдебната реформа, за да бъде страната ни предвидима в това отношение за инвеститорите. „Важно е да има справедливост, всички производства да бъдат прозрачни и да се отчитат редовно пред държавата. Като президент и вицепрезидент с Пламен Манушев ще настояваме пред компетентните институции това да се случва“, подчерта Цачева и заяви, че тя ще бъде гарант за спазването на европейските и демократичните ценности в България.
„Видели сме само добро от сътрудничеството на страната ни с ЕС и НАТО. Трябва да продължим посоката на развитие на страната ни, защото се разкриват работни места, нивото на безработицата пада, Русе и другите български градове се преобразяват“, категорична бе Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че ГЕРБ иска да продължи да променя средата за живот в страната. „Трябва да ни подкрепите и на тези избори, за да продължи най-добрата социална политика на правителството на Бойко Борисов – Националната програма за енергийна ефективност. В Русе има 64 блока, които предстои да бъдат санирани. Премиерът Борисов пое ангажимент правителството да осигурява всяка година по 1 милиард годишно за продължаване на Програмата. Както преди една година дадохте подкрепата си за кметът Пламен Стоилов, сега отново трябва да ни гласувате доверие на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев. Те ще гарантират стабилността и сигурността в страната“, категоричен бе Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев призова работещите във фирмата да гласуват, защото изборът за президент и вицепрезидент е много важен за бъдещето на България. „Европейското ни бъдеще е заложено на карта, не трябва да позволяваме държавата ни да бъде дестабилизирана – това ще спре развитието на бизнеса и европейското финансиране“, заяви вицеадмирал Манушев.
Според собственика на предприятието Ахим Байерл има голям прогрес в последните години в България. „Има дълъг път за извървяване, но това е правилната посока на развитие за страната ви“, заяви той.

Срещи с десетки жители на Русе

По-рано през деня кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се разходиха по главната пешеходна улица в Русе, обновена по европейски проект преди една година. Те разговаряхме с десетки жители и гости на Русе.

Случайно се срещнаха с кмета на русенското село Бъзън Василена Цанкова, с която обсъдиха важни за област Русе теми. Снимаха се с младежи от ГЕРБ в Русе, проведоха интересни разговор с художници, артисти и търговци.

Цецка Цачева заяви, че срещите лице в лице с хората от цялата страна я зареждат с енергия, защото вижда, че има тяхната подкрепа. „Президентът е президент на всички български граждани. Мой основен опонент е апатията към политиката, която се наблюдава в гражданското общество. Затова за мен е важно да проведа лични срещи с максимално много хора и да поискам доверието им, защото аз няма да ги подведа, няма да предам България“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент.

„Убеден съм, че всички български граждани ще гласуват с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември, защото Цецка Цачева ще обединява хората. Тя ще бъде първата жена президент на България“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Цецка Цачева: Вярвам, че русенци ще ни гласуват доверие, защото България не трябва да се отклонява от пътя си на развитие

Впечатлена съм с какви завидни темпове Русе се променя. Спортната зала „Булстад Аредна“ е изключително модерно и съвременно съоръжение. Еко музеят и Лапидариумът към Регионалния исторически музей в Русе имат много силна образователна цел за децата и подрастващите. Това казах кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред журналисти в Русе. „Вярвам на гражданите на Русе. Уверена съм, че ще ни гласуват доверие отново и ще дадат подкрепата си за нас, за да не се отклоняваме от пътя на развитие, по който България върви. Нашите предци още от Възраждането са искали да ни видят редом до другите европейски народи. Страната ни трябва да остане фактор на стабилност и сигурност в региона и в Европа“, подчерта Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че ГЕРБ продължава да води толерантна кампания, въпреки агресивното поведение на опонентите си. „От множеството срещи, които провеждаме с българските граждани, виждаме, че хората искат единение. Вярвам, че ще постигнем тази цел с президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, защото страната ни се нуждае от обединение“, каза Цветанов. По думите му, благодарение на силната местна власт, на добрата администрация, на силната изпълнителна власт и на солидарността от Европа средата на живот в Русе е значително подобрена. „България няма друга алтернатива освен евроатлантическия път на развитие. Ние трябва да продължим да бъдем част от силна и обединена Европа, да бъдем силния участник при взимането на решения за региона и Европа, за да гарантираме сигурността на българските граждани и на гражданите на Европа“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че срещите с хората в цялата страна ги зареждат с енергия и им дават увереност за победа. По думите му, изборът на 6-ти ноември е много важен за бъдещето на България. „Първата жена президент на България Цецка Цачева ще гарантира сигурността и стабилността на страната“, заяви вицеадмирал Манушев.

В Музея на спорта и спортна зала „Булстрад Арена“ в Русе

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел разгледаха Музея на спорта в Русе, който е единствен в България. Вчера Музеят на спорта бе открит от министъра на спорта Красен Кралев, кмета на Русе Пламен Стоилов и областния координатор на ГЕРБ и депутат Пламен Нунев.

Експозицията включва медали, купи, грамоти, снимки и различни артефакти от историята на спорта в Русе. В музея са представени едни от най-великите спортисти на нашето време, прославяли Русе и страната ни на всички континенти, сред които Анелия Нунева, Евгени Игнатов и много други. Особено впечатление на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ направи портрета на българския лекоатлет с четири сребърни медала на световни и европейски първенства и един бронзов медал на европейско първенство Анелия Нунева, която се е състезавала под номер 17 – същият номер, с който Цецка Цачева и Пламен Манушев ще участват в президентските избори.

Цачева, Манушев, Цветанов и Мария Габриел разгледаха и спортната зала „Булстрад Арена“, изградена по публично-частно партньорство, с държавна и общинска помощ. Това е единственият такъв проект в България, защото водеща роля има частният инвеститор, който има за цел да подпомогне икономическото, културното и социалното развитие на града и региона чрез провеждането на редица спортни и културни мероприятия, които да привлекат интереса не само на български, но и на множество чуждестранни гости. Залата бе открита преди година и половина от премиера Бойко Борисов.

„Преди няколко години, по време на предизборната кампанията, когато обявихме, че завършването на “Булстрад Арена” е сред основните ни приоритети, 90 % от хората не вярваха, че това може да се случи. ГЕРБ доказа, че изпълнява ангажиментите си и прави реални политики за хората“, обясни председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов на Градския стадион в Русе: Спортната инфраструктура в Русе се обновява

Радвам се, че съм заедно с вас, младите таланти на България в леката атлетика. Пожелавам Ви дръзновение, успех и нека ни радвате със своите постижения в най – близко бъдеще. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник – председател на партията Цветан Цветанов в Русе. Тази сутрин Цветанов участва в лекоатлетически крос на Градския стадион в Русе, заедно с българския лекоатлет с четири сребърни медала на световни и европейски първенства и един бронзов медал на европейско първенство Анелия Нунева, европейския и световен шампион Евгени Игнатов, спортисти от лекоатлетически клуб „Дунав“ – Русе и още изявени лекоатлети от Русе и региона.

Областният координатор на ГЕРБ в Русе и народен представител Пламен Нунев запозна зам.-председателя на ГЕРБ със започналия вчера основен ремонт на тревното покритие и други елементи от спортното съоръжение. По думите му, както е уверил вчера министърът на младежта и спорта Красен Кралев при инспекцията си в обекта, ремонтът трябва да завърши в срок от 60 дни. Целта е влезлият през тази година в „А“ републиканска футболна група ФК „Дунав“ – Русе да играе за първи път на обновен собствен терен домакинските мачове. Това ще стане от 2017 година, благодарение на финансирането, предоставено от Министерството на младежта и спорта.

„Виждате, че спортната инфраструктура в Русе постепенно се обновява със средства, осигурени от правителството на Бойко Борисов и Община Русе, изграждат се нови спортни площадки и съоръжения, където да тренирате и се подготвяте за победи на големи спортни форуми“, заяви Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че държавата насърчава и масовия спорт, като се създават условия за развитието му не само в областните центрове, но и в малките населени места.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.