Плеймейтката Марешка отпадна от „Игри на волята“

20 интересни факта за алкохола

Над 60 са вече жертвите при експлозията в джамия в Афганистан

Апетитът за сладко е признак за лош сън

Борис Джонсън: Ще напуснем ЕС на 31 октомври, дори ако споразумението бъде отхвърлено от депутатите

Обезвредиха съмнителен предмет на лондонска улица

Йозджан Дениз нае нова вила

Меркел: Имаме много работа до постигане на споразумение по дългосрочния бюджет на ЕС

Признаха си спонсори на Мая ДБГ си спомниха, че платили билбордовете на Манолова

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Нов случай на африканска чума при диво прасе в Ловешко

Оперираха мъжа, паднал във водопад в Беласица

Регулират цените на вносни лекарства Паралелният внос ощетява потребителите

Малина Крумова: 96% от катастрофите се дължат на грешки на водача

Нередовни пътници биха кондуктор в автобус в Пловдив

Цецка Цачева в Свиленград: Внушенията на опонентите ни, свързани със сигурността на българските граници, нямат нищо общо с действителността

Такава България искаме – стабилна, уютна и просперираща. За да се развива страната ни, трябва да продължим посоката, по която се движим – евроатлантическият път на развитие. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с ръководството и служителите на винарна в Свиленград. По думите й, членството на България в ЕС и НАТО е безалтернативно, защото страната ни трябва да продължи да се възползва от европейската солидарност. „Президентските избори ще дадат гаранция за това, че гласът на България ще продължи да се чува ясно и категорично в Европа и в света така, както в момента“, подчерта Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ посочи, че благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов и на другите държавни институции армията е получила правомощията да участва в охраната на границата. „Имаме нужда от подкрепата на нашите европейски партньори, защото опазването на границата е отговорна задача. Мигрантската криза е общ проблем за Европа, който се нуждае от взимане на общоевропейско решение. България не е сама в това предизвикателство, а европейските ни партньорите признават, че страната ни пази отговорно външната европейска граница. Опонентите ни спекулират с естествените страхове на хората, свързани със сигурността – това е елемент от предизборната кампания, която се води безпринципно от тяхна страна. Опорните точки и внушенията, с които се стремят да разделят обществото някои политически партии, нямат нищо общо с действителността“, подчерта Цецка Цачева. По думите й, доказателство за доверието, което има Европа към България, са отпуснатите 160 милиона евро от европейската солидарност за защита на границата ни, както и стартът на Европейската агенция за гранична и брегова охрана от нашата страна.

„Трябва да гарантираме сигурността и стабилността в страната с избора си на 6-ти ноември. За да има сигурност за домовете и семействата ни, да имаме стабилни доходи. Положихме много усилия да стабилизираме България. Не можем да позволим страната ни да бъде отклонена от своето европейско развитие и да настъпи политическа криза“, категорична бе Цецка Цачева.

Като свой приоритет Цачева определи образованието, което да си сътрудничи с науката и нуждите на бизнеса. „Българската нация трябва да бъде просперираща, образована, с достойни доходи“, посочи тя. Според Цецка Цачева санираните сгради, обновените паркове, новите спортни зали и пътища в цялата страна са реалните резултати, постигнати от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. „Всичко това е в интерес на всички български граждани, не само на нашите симпатизанти. Като президент няма да допусна хората да бъдат разделяни. Приоритет на президента е да гарантира целостта на българската нация“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент.

Вицеадмирал Пламен Манушев посочи, че България трябва да насърчава предприемчивите хора в страната. „Държавните институции трябва да създават необходимите условия за хората в бранша, за да има стабилна среда за развитие на бизнес. Нужно е да има стабилно правителство, за да има сигурност и предвидимост за инвеститорите“, обясни кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Манушев заяви, че като президент и вицепрезидент с Цецка Цачева ще се противопоставят на опитите за промяна в посоката на България. „Ние ще работим в синхрон с парламента и правителството, с местната власт, за да продължи да се развива страната ни. Като президент Цачева ще бъде гарант за напредъка на страната. Като опитен юрист и политик тя ще бъде отговорен президент“, подчерта още Пламен Манушев.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова присъстващите да упражнят конституционното си право да гласуват. „Като управляваща партия ГЕРБ се старае да осигури максимално добри условия за насърчаването на инвестиции във всички населени места в страната. Правителството на Бойко Борисов полага много усилия да навакса изгубеното време от „експеримента Орешарски“. Най-важното в момента е да гарантираме стабилността на страната. За да се случи това бизнесът трябва да подкрепи президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, които ще работят в интерес на всички български граждани“, заяви Цветанов.

На срещата в Свиленград присъстваха евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Паунова, областният координатор на ГЕРБ в Хасково и депутат Делян Добрев, народният представител Евгения Ангелова и Иван Андреев – общински координатор на ГЕРБ в Свиленград.

По Конституция президентът олицетворява единството на нацията. С посещението си на над 200 населени места в страната, ние целим да стигнем до най-голям брой български граждани. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с граждани и учители в Свиленград. Тя припомни направеното от правителството на Бойко Борисов в интерес на всички хора в страната – санираните сгради, отпуснатите коледни добавки за над милион и двеста хиляди български пенсионери и обновената инфраструктура във всички населени места.

Цачева подчерта, че образованието е приоритет за българското правителство и догодина ще бъдат отпуснати 223 милиона лева допълнително за сектора. „Нямаме интерес да блокираме развитието на държавата. За да запазим стабилността, която има България в момента, трябва да гласуваме активно на 6-ти ноември“, каза Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент сподели, че е от учителско семейство и добре разбира проблемите в образователната система. „За мен е приоритет продължаването на реформата в образованието. Образованието трябва да си сътрудничи с нуждите на бизнеса от квалифицирани кадри. Децата ни трябва да бъдат насърчавани в своето професионално развитие и най-добрият начин за това е да излизат от учебните заведения не само със знания, но и с умения. Като президент аз ще работя за образована и просперираща нация“, обясни Цецка Цачева.

Според Цачева България трябва да остане фактор на сигурност и стабилност в страната и в чужбина. „За да се случи това, имаме нужда от подкрепата ви, имаме нужда да бъдем обединени и да защитим пътя на развитие, по който България е поела“, заяви още тя.

Цецка Цачева подчерта, че нито една държава не може да се справи сама с предизвикателствата, които има в световен мащаб. „Европейската и евроатлантическата ориентация на страната ни е без алтернатива. България не е сама в борбата си с мигрантската криза. Европа оценява усилията на българските институции за гарантирането на сигурността на всички европейски граждани. Не трябва да се допуска политическа дестабилизация, за да удържим бежанския натиск“, каза Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че ГЕРБ не провокира омраза и разделение сред обществото, както правят политическите опоненти на партията. „Чрез диалог с гражданите, ние търсим подкрепа, за да запазим стабилността на държавата. Доказателство за работата на правителството на Бойко Борисов в интерес на българските граждани е фактът, че за догодина са предвидени 223 милиона повече за образование. Отпускат се над 7 милиона за нуждите на лечебни заведения в цялата страна. Премиерът Борисов пое ангажимент да бъдат отпуснати 1 милиард лева през 2017 година за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност. Тези пари са събрани в бюджета, благодарение на доброто управление, което в момента има България“, обясни Цветанов.

По думите му, хората трябва да подкрепят тази партия, чийто реални политики се виждат от всички. „Българските граждани трябва да гласуват за силни личности, подкрепени от силни партии. Като президент Цецка Цачева ще постигне обединение по всички важни за страната теми. Пламен Манушев е достоен български офицер и патриот. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-добрата президентска двойка“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев призова за обединение в името на националните приоритети на страната. „Ако ни подкрепите с номер 17 в бюлетината, ние с Цецка Цачева няма да ви подведем. Няма да предадем България“, заяви вицеадмирал Манушев.

Областният координатор на ГЕРБ и народен представител Делян Добрев обясни пред присъстващите, че правителството на Бойко Борисов винаги е подкрепяло развитието на Свиленград. „Безвъзмездно се санират блокове, обновяват се улиците, има нови паркове и нова спортна зала в града“, каза Добрев. По думите му, президентската двойка на ГЕРБ е най-подготвената. „Цецка Цачева е изключително добре запозната със законодателството, защото е дългогодишен юрист и два мандата е била председател на парламента. Вицеадмирал Манушев е човекът с най-много познания за сигурността и отбраната. Той е дал 40 години от живота си в българската армия. Гарантирам ви, че те са единственият правилен избор за президент и вицепрезидент на България“, посочи още Делян Добрев.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.