Цецка Цачева в село Подайва: Ще работим за разрешаването на проблемите във всички населени места

Правителството на Бойко Борисов работи за всички български граждани и това се вижда. Най-добрият пример за политиката на правителството за развитие на регионите е асфалтираният път между село Самуил и село Подайва, който бе открит лично от премиера Бойко Борисов. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева в село Подайва, община Исперих.

Тя подчерта, че жителите на всяко населено място искат да имат нормална инфраструктура, да има сигурност във всяко българско семейства. „Можем да бъдем силни, само когато сме заедно – да се държим ръка за ръка и да няма разделение между хората – това е ключът към успеха“, заяви Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че за нея управлението е отговорност, защото знае, че всяко действие в политиката определя бъдещето на следващите поколения. „Трябва да сме патриоти, да милеем за родината си и да работим за това младите хора да останат в страната ни. Важното е да чуваме различното мнение, дори на нашите опоненти. Има вътрешнополитическа стабилност тогава, когато партиите са обърнати към проблемите на хората и са съпричастни с тях“, категорична бе Цачева.

Цецка Цачева обясни, че е много трудно да се навакса изоставането в развитието на малките населени места в страната, които дълги години са били изолирани от управляващите тогава. „Правителството на Бойко Борисов доказа, че не дели общините на наши и ваши, нито на големи и малки. Ние знаем, че трябва да се работи за приоритетното разрешаване на проблемите по места. Като председател на парламента винаги съм се вслушвала в гласа на българските общини и на това, което те изтъкват като проблеми“, каза тя.

Като основен проблем на населените места, особено в Северозападна България, Цачева изтъкна липсата на работни места. По думите й, трябва да бъдат прилагани политики, които да насърчават предприемчивите българи да развиват бизнес в тези райони, за да може младите и образованите хора да остават в България. „Искаме да стигнем до възможно най-много хора, затова провеждаме тези срещи в цялата страна. Нуждаем се от доверието на всички български граждани, за да потвърдим европейския път на развитие на България. Имаме нужда да запазим позитивния образ на нашата държава сред европейските ни партньори. Ние с вицеадмирал Манушев ще бъдем гарант за това страната ни да остане фактор на стабилност и сигурност в региона и в Европа“, посочи още Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че е българската нация трябва да бъде обединена. По думите му, навремето всички, без значение от своя етнос и вероизповедание, са се борили за България. „Доказателство за това са българските и турските имена, изписани на паметните плочи, почитащи паметта на загиналите за България герои във вашия регион. Опитваме се да убедим хората в страната, че страната ни трябва да остане толкова стабилна, колкото е в момента. Трябва да спрем да се делим, за да може държавата ни да просперира и да продължи напред. Достатъчни са 27 години на разделение, време е да се обединим. Чрез Цецка Цачева ще постигнем това обединение, затова тя трябва да бъде първата жена президент на България“, подчерта вицеадмирал Манушев.

 

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика