На 20 ноември 2018 да почерпят

2500 евро/кв. в най-желания жилищен район на София В центъра има сделки за 2000 евро/кв.м.

Жълт код за сняг и поледици в осем области на страната утре

Владо Николов се завръща във „Фермата“

Жалко! Националният стадион остана празен за мача на годината

Магнитски може да е бил отровен

Четиримата пострадали при дерайлирането на влака са без опасност за живота

Алергии мъчат 40% от българите Случаите на белодробна недостатъчност зачестяват

Трети сме в ЕС по пренаселени квартири Това е основа за сериозно развитие на пазара през следващите години, смятат брокери

Двама полицаи пострадаха при катастрофа с патрулка в столицата

Армията иска оферти за нови кораби Седем държави се включват в търга

Памела Андерсън се обиди на премиер

Университетската болница в Стара Загора остана без парно

Този протест отдавна не е на майките Той е на една болна жена, която продаде душата си, бог знае на кого, написа една от лидерките на протеста

Шофьор разби с юмрук прозореца на кола след спор за предимство

Цецка Цачева в Смолян: Всички власти трябва да вървят в една посока и да работят в интерес на хората

Трябва да удържим вярната посока, по която се развива България в момента. С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за образована и просперираща българската нация, живееща в сигурна и спокойна страна. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Смолян. Тя обясни, че изборът, който ще направят българските граждани на 6-ти ноември, е важен заради настоящето развитие на страната и заради това, което трябва да бъде завещано на бъдещите поколения.

„Всички ние представляваме многообразието на българската нация. Трябва да бъдем единни, за да гарантираме мястото на страната ни сред развитите европейски народи“, каза Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ подчерта, че политическите опоненти на партията дестабилизират с изказванията си трудно постигнатия баланс между политическите сили. „Не трябва да се поддаваме на внушенията и на опитите им да сплашат хората. Вижда се от всички, че те говорят едно в България, но техните евродепутати в Страсбург гласуват точно обратното. Когато разбраха, че тази тяхна опорна точка се проваля, те започнаха с друго невярно твърдение – че изборите на 6-ти ноември ще бъдат подменени. Кой може да подмени вашия вот? Ние всяка вече съм сред вас, хората на България. Знаят ли колко много сме се събрали тази вечер на площада в Смолян, колко много бяхме през деня в населените места от областта. Така е по време на всичките ни срещи с българските граждани в цялата страна. Опонентите ни се страхуват и затова твърдят невъзможни неща. Уверена съм в това, защото знам, че България е правова държава и аз винаги съм се уповавала на върховенството на закона“, категорична бе Цецка Цачева.

Цачева заяви още, че са необходими ежедневни усилия от страна на всички държавни институции за просперитета на България. „Всички власти трябва да вървят в една посока и да работят в интерес на хората. Тогава те ще имат нашето съгласие, но ако се правят опити за политики, които не срещат подкрепата на българските граждани, като президент аз ще бъда този коректив, който ще се намеси и ще защити интереса на хората“, подчерта Цачева.

Тя призова жителите на Смолян да бъдат посланици на нейните послания. „Разкажете на приятелите и на семействата си какво сте чули от мен днес. Бъдете сигурни, че ако ни подкрепите с номер 17 в интегралната бюлетина, вие ще сте дали гласа си за президентската двойка, която никога няма да дели хората. Както винаги досега, ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в интерес на всички български граждани“, каза Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че политическите опоненти на партията не могат да бъдат алтернатива на сегашното стабилно управление на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов. „Вие най-добре знаете какво направи БСП в периода 2005-2009 година с кмет на Смолян Дора Янкова, премиер Сергей Станишев и президент Георги Първанов. Какво се промени тогава в Смолян? Какво се случи в Родопите? Задълженията на община Смолян бяха 26 милиона лева. След приключването на първия мандат на кмета Николай Мелемов тези задължения вече са наполовина“, обясни Цветанов.

По думите му, днес в цялата страна има реални политики, които достигат до хората.

„Николай Мелемов прави много за жителите на Смолян. Тук се изпълнява успешно Националната програма за енергийна ефективност – 25 жилищни сгради вече се санират, догодина ще бъдат над 50. Ако правителството на Бойко Борисов запази стабилността си, Програмата ще бъде продължена, защото държавата всяка година ще отпуска по 1 милиард лева. След 20 години, Смолян вече има напълно обновен плувен басейн, благодарение на ангажимента, който пое премиерът Бойко Борисов и отпуснатите от правителството пари. Всички сте свидетели как се преобрази Златоград под ръководството на кмета Мирослав Ячев. 2 млн. лева са отпуснати, за да стигне минералната вода в Девин, надяваме се скоро това да се случи и в Златоград. В региона вече има развиващ се туризъм и перспектива за създаване на нови работни места за младите хора. Трябва да гласуваме разумно, защото имаме нужда от силна изпълнителна власт, която да подкрепя местното управление. С президент Цецка Цачева страната ни ще продължи по пътя на развитието“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов изрази увереността си, че родопчани ще дадат подкрепата си за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. „Те са силният тим и се допълват взаимно. Цецка Цачева доказа, че може да отстоява националния интерес и да бъде достоен участник във всеки международен форум. Нейната силна подкрепа е вицеадмирал Пламен Манушев – истински патриот и достоен офицер, дал 40 години от живота си за българската армия“, обясни той.

Вицеадмирал Пламен Манушев заяви, че Смолян е свързан с българската армия. „Поклон пред паметта на всички български войни ветерани и пред славните герои от 21-ви Средногорски полк. България е била силна, когато е имала национални цели. Страната ни трябва да продължи европейското си развитие. Трябва да живеем в мирна и просперираща България. Като президент и вицепрезидент ние с Цецка Цачева ще гарантираме стабилността на страната“, каза кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Кметът на Смолян Николай Мелемов призова жителите на общината да подкрепят президентската двойка на ГЕРБ с номер 17 в бюлетината в името на бъдещето на Смолян. „Политиката е отборна игра. Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев са моят президент и моят вицепрезидент, защото съм убеден, че само така Смолян и Родопите ще продължат да вървят напред в развитието си. Само така правителството ще остане стабилно и ще продължи да ни подкрепя. Нашата най-голяма цел е да продължим да създаваме условия за работа и живеене на младите хора от региона“, обясни той.

Кметът на Смолян заяви, че познава добре Цецка Цачева. „Тя не дели хората и притежава толкова човечност, колкото не съм срещал никъде другаде. Това е най-важното за един президент. Това е най-важното за България“, категоричен бе Мелемов.

 

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. “Трябва да удържим вярната посока, по която се развива България в момента“ Цацке ти ни уби:) По каква “вярна“ посока се развива България в момента цацке? По посоката на бедността, посоката на асимилация на Българите, посоката на прогонването им от родните места, посоката на разбита българска икономика и селскостопансто!!! Посоката на далаверите, на алчните монополи, банкери, дехуманизация на обществото на невероятната детска бедност, на ниска продължителност на живот и мн. др. подобни “посоки“:( Благодарим на цацето от сърце, че поне е честна в мръсотиите си. А друг е въпроса, че честните, трудолюбиви хора в България, вкл и ние, не виждат изобщо нужда от президантска институцийка..Никой не обясни логично, с факти и подробности какво е допринесла тая орханизцийка за повишаването на благосъстоянието на Българите..

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.