Джема Грозданова: Украйна има подкрепата на международната общност

Шофьор оцеля след зрелищна каскада

Министър Кралев показа зала „Арена Армеец“ на иранска делегация

Процедурата по българско гражданство приключва с указ на президентската институция, заяви Цветанов

Държавата с извънредни мерки заради нарасналия приток към язовирите

85 000 деца може би са умрели от глад в Йемен, според хуманитарна организация

​23-годишна италианка е отвлечена в Кения

Румъния е подготвена за председателството на Съвета на ЕС, заяви Виорика Дънчила

Рамадан Аталай към ГЕРБ: Докога ще продължавате да угаждате на националистите?

Цветан Цветанов: Валери Симеонов подава оставка, воден от националния и обществения интерес

Нинова: Оставката не решава нищо, изходът е предсрочни избори

София се включва в Седмица за намаляване на отпадъците

Ето какво подари Цвета Караячева на библиотеката на японския парламент

Прокуратурата иска ефективна присъда за шофьора, който прегази кмета на село Кочово

Посланикът на САЩ: Изтребителите Ф-16 ще са най-добрата инвестиция за България

Цецка Цачева в Стралджа: Като президент ще подкрепям усилията на местната власт

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов започнаха днешното си посещението в област Ямбол с работна среща в Община Стралджа. На разговора присъстваха кметът на Ямбол и областен координатор на ГЕРБ Георги Славов, кметът на Стралджа Атанас Киров, народният представител от ГЕРБ Иван Чолаков и екипът на Община Стралджа.

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пое ангажимент, че като президент ще бъде посредник между местната, изпълнителната и законодателната власт. „Ще подкрепям усилията на местната власт, за да продължава да работи в интерес на хората. Ще работя с всички институции така, както съм го правила досега като председател на Народното събрание“, обясни Цачева. Тя заяви, че най-важното е България да бъде съхранена като фактор на стабилност и сигурност в региона  в Европа.

„Ние искаме Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев да са президент и вицепрезидент на всички български граждани. Убеден съм, че ще работят в интерес на хората. Те ще гарантират стабилността, от която държавата ни се нуждае в момента“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По време на срещата кметът на Стралджа Атанас Киров представи проблемите, които има общината и бяха обсъдени какви са вариантите за тяхното разрешаване. Атанас Киров заяви, че подкрепя напълно кандидатурата на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България. По думите му, кандидат-президентската двойка на ГЕРБ е без алтернатива.

С вицеадмирал Пламен Манушев сме добър екип с разумни идеи за бъдещето на България. Търсим подкрепата на всички български граждани, затова заставаме лице в лице с хората в цялата страна. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Стралджа. Тя подчерта, че президентът трябва да олицетворява единството на нацията. Цачева обясни, че винаги досега е била еднакво толерантна към всички в работата си като председател на Народното събрание.

„Имаме нужда от сигурност и стабилност, за да удържим вярната посока за България – европейското развитие. Разчитаме на подкрепата ви на 6-ти ноември. Важно е да има висока избирателна активност, защото всеки глас може да бъде решаващ. Като президент и вицепрезидент ние ще продължим да бъдем близо до хората и ще работим в интерес на всички български граждани“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент.

Вицеадмирал Пламен Манушев обясни, че президентските избори касаят стабилността на държавата. „Когато има стабилни държавни институции и силна местна власт се развиват всички населени места в страната. Искаме България да продължи да бъде силна държава, а това може да стане само когато сме единни. Националните идеали трябва да седят над партийните борби“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент. По думите му, Цецка Цачева може да балансира между различните власти. „Ние ще работим за уважавана и просперираща България“, каза още Манушев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.