Караянчева: Ние в парламента трябва да съдействаме максимално на Българската армия (СНИМКИ)

Четирима души пострадаха при сблъсък на два влака в Кентъки

Мъж, опитал да убие брат си, застава пред Темида

Жена е била убита в Перник, задържана е дъщеря й

Причината за катастрофата в Египет е несъобразена скорост (СНИМКИ)

Украйна поиска ЕС да наложи санкции на Герхард Шрьодер

20 българи са пострадали при катастрофа на туристически автобус в Египет

Стопанска постройка и фураж изгоряха след запалване на сухи треви

Синята зона раздува щата на общинско предприятие във Варна

Най-малко месец ще продължи забраната за ползване на водата в село Казанка

Мъж връхлетя с кола върху возилото на новия на бившата си

Шофьор блъсна две деца и избяга от произшествието

Мая Манолова сезира КС за липсата на право на гражданите да обжалват решенията на КЕВР за цените

Вук Йеремич: Вучич води тайни преговори с Косово

Израел използва за пръв път новите си изтребители F-35

Цецка Цачева в с. Юпер: С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в интерес на всички български граждани

Цецка Цачева в село Юпер. Снимки ГЕРБ

Обикаляме цялата страна, за да се срещнем с жителите на всяка област. ГЕРБ доказа, че е истинската народна партия на България. Ние работим в интерес на всички български граждани. Новите пътища, магистрали, детски градини и училищни зали, политиката на правителството на Бойко Борисов за развитие в земеделието и във всички останали сектори е за всички хора, не само за тези, които ни харесват. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на село Юпер, община Кубрат. „Като президент ще настоявам за достъпни и открити институции, работещи в интерес на гражданите“, обясни Цачева. Тя пое ангажимент, че за длъжностите, които се назначават от президента, ще бъдат избирани работещи и можещи хора, по прозрачен начин, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

Цецка Цачева посочи, че жените трябва да полагат два пъти повече усилия, за да успяват в работата си. „За да бъда успешен председател на Народното събрание два пъти, винаги съм търсила мнението на другите партии, дори да е било различно. Само чрез диалог, когато чуеш всяко различно мнение, можеш да вземеш правилните решения. Гарантирам ви, че с вицеадмирал Пламен Манушев ще взимаме правилните решения в интерес на всички български граждани“, заяви Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че всички хора се нуждаят от сигурност в домовете си, сигурност за децата си и от стабилна икономика, от работни места. „За да бъде постигнато всичко това, е необходимо да продължи сигурността в България, трябва ни единение. Никога не съм делила българските граждани, няма да го направя и като президент. Когато сме единни вътре в държавата си, ще ни уважават и европейските ни партньори, ще се чува нашия силен глас в региона и по света“, подчерта Цачева. По думите й, патриотизмът ще е основен акцент в работата й като президент.

Цецка Цачева заяви, че основният й опонент в президентската надпревара е политическата апатия. „Трябва да се преборим с недоверието към институциите като обясняваме на хората, че от всички нас зависи бъдещето на България. Българският народ има нужда от справедливост, която ще бъде постигната с довършване на съдебната реформа. Нужен е справедлив, независим и работещ съд. Моята убеденост във върховенството на закона ме е научила, че когато има ред и се спазват правилата, има и справедливост. За да стане всичко това, имаме нужда от вашата подкрепа. Получавайки доверието от страна на активните хора на България, с вицеадмирал Манушев ще имаме самочувствието на успели хора, които могат да гарантират мястото на страната ни на полагащото й се място на европейската сцена“, категорична бе Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че България трябва да остане стабилна. „Изборът на всеки български гражданин на 6-ти ноември е решаващ за бъдещето на страната ни. Ние искаме България да остане стабилна и силна. В момента политическите ни опоненти се опитват да разклатят държавата – да не им позволяваме. Гласувайте ни доверие с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Юпер Пламен Манушев.

Той подчерта, че българските граждани са наследници на изключително героичен народ. „Били сме единни и сме побеждавали и в най-трудните битки. Основната ни цел като президент и вицепрезидент с Цецка Цачева е да спрем разделителните линии. Ще работим за единение на българския народ. Това може да се постигне от първата жена президент – Цецка Цачева. Направете правилния избор, за да продължи развитието на България. Трябва да продължим делото на Васил Левски, който се е борил да сме равни с европейските народи“, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.