Kосмическият кораб Dragon достави коледни подаръци и пивоварна на МКС

Ресторантите в Саудитска Арабия вече с общи входове за мъже и жени

Нено Димов: Париж e по-замърсен от София, но това не ни успокоява

Костов пак игра за „Левски“ след четири месеца

Тръмп: Северна Корея може да загуби всичко заради враждебността към САЩ

АБВ пише на „Булгартрансгаз” за „Турски поток” Питат за конкретен пусков срок

Опозицията в Беларус на протест срещу задълбочаващата се интеграцията с Русия

Ски зона Банско пусна писти заради студентите

„Икар от Кочериново” грабна наградата за дебют

Съдят старец за убийство с бастун след запой

ВАР все по-близо до Първа лига

Продават резиденция за рекордните 6,5 млн. евро Пура бар и библиотека привличат купувачите

Защитата на ЦСКА №1 в елита

Джонсън призна грях – карал колело на тротоара Ново проучване отново дава мнозинство за торите

Шефът на БНБ: Икономическият растеж в България е един от най-високите в ЕС

Цецка Цачева в Харманли: Какво направиха политическите ни опоненти за хората? Време е да спрат с популизма

Наслушахме се на какви ли не неистини, пускани в публичното пространство от нашите опоненти. Но наистина не мога да проумея, че може да се твърди от един партиен лидер, че ще решаваме демографските проблеми на България, чрез заселване на бежанци в страната. Тези твърдения са откровена лъжа. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Харманли.Тя подчерта, че бежанският лагер в Харманли е построен от правителството на Пламен Орешарски. „Ние сме до вас постоянно. С депутатите, с министрите, с премиера Бойко Борисов и с кметовете работим за вашата сигурност. Благодарение на техните усилия се стигна до решението до края на месец декември тук лагерът да се трансформира в два по-малки лагера, но и двата ще бъдат от затворен тип“, заяви Цачева.

Цецка Цачева коментира, че тези, които днес шумно обясняват, че липсва законодателство в сферата на социалната политика, нямат моралното право да го правят.“Тази, която днес говори, беше шеф на социалната комисия в парламента по времето на Пламен Орешарски. Защо тогава не прие тези закони, за които настоява днес. Защо не вдигна доходите? Какво направи тя за хората? Време е да политическите ни опоненти да спрат с популизма. Стига с това лицемерие и отрицание от страна на БСП и останалите партии“, каза тя.

Цачева изтъкна, че направеното от ГЕРБ и Бойко Борисов е в интерес на всички български граждани. Като пример тя даде Националната програма за безвъзмездно саниране на жилищни сгради, строителството на пътища и спортни зали, ремонта на училища и детски градини. „Благодарение на добрата работа на правителството на Бойко Борисов над милион и двеста хиляди пенсионери ще получат по 40 лева допълнително за Коледа. Знам, че всички възрастни хора искат да получат повече пари, но държавата може да подсигури толкова, колкото е възможно към момента. Никой не иска да трупаме дефицит и да задължаваме децата си. Затова трябва да харчим толкова пари от бюджета, колкото изкарваме. За да продължи развитието на България и подпомагането на всички сектори в страната е нужно да бъдем единни и да работим заедно за просперитета на държавата“, обясни кандидатът на ГЕРБ за президент.

Цецка Цачева призова присъстващите да гарантират с избора си на 6-ти ноември, че България ще остане сигурна и стабилна страна. „Ние с вицеадмирал Пламен Манущев ще продължим посоката на развитие на България. Не трябва да се отклоняваме от пътя, по който върви, заедно с другите европейски народи. Членството ни е ЕС и НАТО е безалтернативно. Като президент и вицепрезидент ние ще заличаваме разделителните линии между хората, а няма да ги чертаем“, категорична бе Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев обясни пред присъстващите, че легендарният Харманлийски военен полк е един от най-силните в България. „Вие сте наследници на 10-ти Родопски полк, които също са истински герои. Вашите дядовци са славни войни, дали живота си за отечеството. Не бива да се разединяваме, трябва да взимаме пример от предците си. Те са били силни и единни. Трябва да гарантираме стабилността в страната, за да продължим да бъдем фактор на сигурност в региона и в Европа“, посочи кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

„Имаме нужда от Вашата подкрепа, за да победим популизма. Само заедно можем да гарантираме работата на българските институции, които отговорно пазят границите ни“, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той призова хората да не се поддават на внушенията и манипулациите на опонентите на ГЕРБ, които поставят разделителни линии в обществото. „Правителството на Бойко Борисов води активна и балансирана външна политика с нашите съседи, основана на националния ни интерес. Европейските партньори на България оценяват усилията на държавата за опазване на външната европейска граница. В резултат на това премиерът Борисов успя да осигури помощ от Европа в размер на 160 милиона лева, които да подпомогнат охраната на границата ни“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на жителите на Кирково за подкрепата им към партията и Бойко Борисов. „Благодаря ви за доверието, което гласувахте на Мария Киркова като я избрахте за кмет на Харманли. Нуждаем се от вашата подкрепа отново. На 6-ти ноември гласувайте с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Те ще бъдат истински обединители на нацията“, каза още Цветан Цветанов.

На срещата присъстваха евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Паунова, областният координатор на ГЕРБ и депутат Делян Добрев, народният представител Евгения Ангелова и кметът на Харманли Мария Киркова.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.