Как се храни Брад Пит

Състоянието на Стефан Данаилов остава критично

Камарата на представителите в САЩ осъди изтеглянето на американските войски от Сирия

Балъков потушил скандал на полувремето

Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 17.10.2019

На 17 октомври 2019 да почерпят

Възрастен мъж се самоуби с преработен пистолет в Бургас

Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британска телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Цецка Цачева е завършила право в СУ с петица

clipboard02

Цецка Цачева е завършила право в СУ с 5.12 среден успех от изпитите през курса на следването и 4.66 оценка на държавния изпит и е издържала теоритико-практическия изпит за успешно завършен стаж общ успех Отличен (6).

Това се вижда на сканирано копие от дипломата й, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ.

Пълното съобщение:

Във връзка с появили се спекулации относно висшето образование на кандидата на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, предоставяме на всички български медии сканирано копие от дипломата на г-жа Цачева. Предоставяме също и удостоверение от положения пред Министерството на правосъдието теорeтикo-практически изпит за получаване на правоспособност на Цецка Цачева.

Уверени сме, че по този начин всички злоумишлени спекулации ще бъдат прекратени.

Освен това, с настоящото писмо Пресцентърът на ПП ГЕРБ информира всички представители на медиите и институциите в Република България, че г-жа Цецка Цачева дава изричното си съгласие, да търсят и предоставят документи, включително и с нейни лични данни, доказващи образованието и квалификацията й.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (24)

 1. браво… надявам се и да не вземе да се прави на идиот като плевнелиев как е била казионен дисидент…

 2. Рабфак (работнически факултет) към СУ. Влизане без изпит, по партийна линия (За заслужили). Ко я размятат тая диплома, трябва да се срамува от нея.

  1. ти па кво искаш, след казуса доктор желю желев и подскачащите в негова подкрепа тетки, и последният мангал струва повече от който и да е дипломант на су.

 3. В Рабфака май учеха една година по-малко от редовните студенти.

  1. като разбереш със сигурност – тогаз пиши…

 4. А по какъв начин е приета за студент по право в СУ? Чрез изпит ли, как ли?

 5. Тая като я видя, винаги се сепвам да не би да е скеч на Калев.

 6. По какъв начин е приета и как са преминали изпитите?

 7. РАБФАЦИТЕ всичките са оДличници.
  Тиквата не знае ли?
  Той как е станал генерал?

 8. Ама се и „специалисти“, при това с мнение… Рабфаговците учеха една година повече. Първата година ги подготвяха за това, което им предстои, защото наистина по къра ги намираха, със съответните знания, де. Аз такива колеги не съм имал, но преди и след нашия випуск имаше по 20-тина – 30 човека. Колкото до Юридическия факултет – там с рабфак нямаше как да се влезе. Диплома над 5,5 и поне 4,5 на изпитите се искаше… Явно не сте тъпанари от вчера, щом си мислите, че щампите и клишетата вървят навсякъде! И между другото – няма да гласувам за Цачева. Единствено заради истината подхващам дума!

  1. „Колкото до Юридическия факултет – там с рабфак нямаше как да се влезе.“ – можеше олигофрен, можеше… даже по писта си беше. ама си прост да го схванеш.

 9. С РАБФАК се влизаше в юридическия факултет. Влез в сайта на правен свят-има дискусия по въпроса във форума с примери

 10. Kakви глупости дрънкаш nqmazna enie? В юридическия факултет винаги се влизало с Рабфаг! Като си тъп и не можеш да влезеш по общият ред, правиш 3 год. трудов стаж на черна работа, която никой не иска, после 1 подготвителна година във факултета, после символичен изпит и си вътре! Това бяха най тъпите студенти!!! Познавам поне 5 мои набори завършили право с Рабфаг – символа на простотията!!!

 11. И аз познавам много такива тъпунгери. По нареждане на БКП, на същите в един ден професорите пишеха задоволителни оценки по няколко от най-тежките изпити.

 12. Скъпи Другари, моля гледайте крайния резултат, а не какво е учила другарката Цачева. Тя не прави разлика между държава и столица пък камо ли между народните и партийни интереси.

 13. Дипломата е абсолютно менте. Нека хората завършили преди 1989г да си погледнат дипломите. Всички са с серия започваща с А и номер напр. А87, което значи, че е издадена през 1987г. и сериен шестцифрен напечатан номер, а не написан на ръка. Дипломите на всички учебни заведения са еднакви, без да се указва университета, той се изписва на ръка в графа Висше учебно заведение.

 14. Учените казват, че човешкото тяло расте до около 22-25 години. Като гледам обаче „мама Cacheva и нашите нaродни избраници, стигнах до извода, че техните дупета са неподвластни на природните закони!!!!!

 15. Учените казват, че човешкото тяло расте до около 22-25 години. Като гледам обаче „мамата на нацията Cacheva“ и нашите нaродни избраници, стигнах до извода, че техните дупета са неподвластни на природните закони!!!!!

 16. И Маргарита Попова завърши Право задочно, но това не значи че е лош юрист. Навремето задочниците имаха повече хъс и желание за учене. Те знаеха защо учат, за разлика от много редовни студенти, които не знаеха на къде ще хванат из гората след като завършат… Въпреки горе казаното, специално се записах за изборите, за да гласувам срещу една 100 процента бюрократка, послушна неваляшка, която винаги се усмихва и се поглаща одобрително на Бачо си!

 17. В по-горните коментари коментаторите убедително доказаха , че дипломата на Цацка е фаршива . Но да допуснем за момент , че е била отличничка – това означава , че напълно съзнателно в многобройни случаи нарушава конституцията като председател на парламента в изгода на герберастите – няма да ги изброявам – много , много са .

 18. Поправям си грешките : В по-горните коментари , коментаторите убедително доказаха , че дипломата на Цацка е фалшива . Но да допуснем за момент , че е била отличничка – това означава , че напълно съзнателно в многобройни случаи нарушава конституцията като председател на парламента в изгода на герберастите – няма да ги изброявам – много , много са .

 19. Оказа се, че дипломата на баба яга цачева е фалшивааа !!!!!
  Оказа се, че номера на дипломата не се пишел на ръка, а също така серийния номер не съответства и не на последно място печата на софийския университет през тези години е бил друг. Много лъжат, мамят и крадат прасетата от свинефермата герб.

 20. Дипломата е абсолютен, несръчен фалшификат! На показаната страница трябва да пише: ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕНО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ СЕРИЯ А11 № 001234 . Този текст е отпечатан в печатницата, отпечатваща образците на дипломи в периода 1982-1984 г. Освен това липсва много същественият подпис на Председателят на държавната изпитна комисия! Преди името на дипломантът трябва да има и текст: Притежателката на тази диплома, след което следва името!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.