Приеха в болница журналиста Димитри Иванов

Министър Аврамова: 60 млн. лв. са необходими за ремонт на АМ „Тракия“ в участъка Чирпан – Стара Загора

Гръцките фермери отново по пътищата, в понеделник започват мобилизации

Президентът прати бюджета в Конституционния съд Според Радев непостъпването на средства от концесията на летище София във Сребърния фонд е неприемливо

Жертвите на атентата в Страсбург вече са четири

Швеция подобри офертата си, предлага ни 10 изтребителя „Грипен“ на цената на 8

Мария Габриел: Телефонните обаждания и сърфирането в интернет са се увеличили след премахването на таксите за роуминг

Гръцката полиция задържа наркостока за над 100 млн. евро

Началникът на КАТ в Казанлък се е самоубил

Самолет C-27J „Spartan“ транспортира медицински екип за донорска ситуация

Министър Маринов: Длъжници сме на децата като институции и като родители

Прекъсвания на тока сринаха системата на КАТ Проблемът е отстранен

От Болница „Лозенец“ благодариха на премиера за решението му да запази статута на лечебното заведение Ще продължат да подкрепят идеята за изграждането на нова Национална детска многопрофилна болница

Президентът Радев изпрати съболезнователно писмо до Ердоган по повод влаковата катастрофа в Турция

Радев заминава на двудневно посещение в Йордания И съпругата му ще бъде с него

Цецка Цачева предупреди от Банско: Опонентите ни целят дестабилизация на държавата

Цачева се срещна с директори на училища и учители, представители на неправителствени организации и на бизнес средите в Банско.

От БСП показали, че не могат да управляват сами

„Никога няма да забравя аферата „Костинброд“ и експеримента „Орешарски“, защото знам какви бяха последиците върху развитието на държавата. След това трябваше да се преборим с блокираните европейски фондове и с фалита на КТБ. Нямаме право отново да допуснем дестабилизация на държавата. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с директори на училища и учители, представители на неправителствени организации и бизнес средите в Банско.

Тя обясни, че като представител на народната партия ГЕРБ, която отстоява демократичните ценности, винаги е вярвала в политическия плурализъм. „Това е демократично завоевание на българските граждани. Но умишленото предизвикване на политически кризи вреди на обществото. Не трябва да минаваме онази граница, след която няма да можем дори да си говорим. За съжаление БСП доказа, че когато идват на власт, никога не могат да управляват сами – помним кои бяха техните партньори по време на тройната коалиция и по време на правителството на Пламен Орешарски“, заяви Цачева.

Цецка Цачева подчерта, че като президент тя ще бъде гарант за спазване на конституцията и върховенството на закона. „България не трябва да се отклонява от евроатлантическата си посока на развитие. Страната ни трябва да остане фактор на сигурност и стабилност в региона“, подчерта тя.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.