Циганин уби с чук младата си жена (обзор)

Полиция дежуреше цял ден пред къщата, където бе извършено убийството.

Зверство в гетото "Факултета"

Местни жители искали да линчуват 23-годишния нападател

Млад жител на гетото “Факултета” уби по зверски начин с чук младата си жена, от която има две деца. Кръвопролитието се разиграло към 1 часа.

Между 23-годишния мъж, който имал криминални прояви, и 21-годишната жена избухнал скандал. Разярен, ромът започнал да я налага с ръце. После грабнал чук и безмилостно продължил да я налага, докато тя спряла да диша.

Съседи и роднини на жертвата чули през нощта крясъци, но се страхували да излязат и да проверят какво се случва. Все пак се обадили в полицията. През това време убиецът избягал от къщата и се скрил до магазинче, което е до парк “Барите”. Пристигналите на място полицаи и лекари само констатирали смъртта на младата жена.

Служителите на МВР обградили района и след издирване открили и арестували нападателя. По неофициална информация пред криминалисти той направил пълни самопризнания.

Жители на махалата искали първо те да задържат убиеца, като целта им била да го линчуват, стана ясно днес. Според местни хора извършителят не бил психически добре. С жертвата, с която живеели на семейни начела, имали две деца - едното на 2 годинки, а другото - на 4 месеца. За тях вече се грижи баба им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право