ЦИК обяви обществена поръчка за 12 500 машини за гласуване

Снимка: Архив

Централната избирателна комисия обяви обществена поръчка за наем на машини за гласуване в размер на до 15 млн. лв. без ДДС. Това става ясно от решение, публикувано на сайта на ЦИК.

Обществената поръчка е с предмет„Осигуряване/наемане на специализирани устройства за машинно гласуване за произвеждане на изборите за народни представители на 26 март 2017 г.“

Количеството специализирани устройства за машинно гласуване е общо 12 500 устройства. Посочената прогнозна стойност на обществена поръчка е 12,5 млн. лв. без ДДС.

Максималната стойност на обществената поръчката е в размер на 15 000 000 (петнадесет милиона) лева без включен ДДС.
В решението е посочено отговорно длъжностно лице – Николай Желязков – главен юрисконсулт в Дирекция „Администрация“ на Централната избирателна комисия.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Дясната идеология смята бедните за глупави, и е против уличното осветление, против тротоарите, против безплатните обществени пътища и пътеки, против пенсиите и пенсионирането, против правата на работниците. Как ще живеете без пенсии и с кални незаконни и тъмни пътища, сред неграмотни и неОБРАЗовани, гладни и болни.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.