ЦСКА бие с голове на новите

ЦСКА започна с победа 2018 година. „Червените“ надвиха с 2:0 „Вихрен“ в приятелски мач, игран пред над 3000 зрители на стадиона в Сандански. Точни за „червените“ бяха зимните попълнения Жан Бланко и Роланд Арберг. Головете паднаха в 56-ата и 61-ата минути.

Старши треньорът Стамен Белчев даде шанс за изява на всички 20 футболисти, които бяха на разположение. Големият талант Валентин Антов дори започна като титуляр.

Жеферсон Телес, Николай Бодуров, Раул Лое и Андре Монтейро пък пропуснаха срещата.

Голямата звезда на тима, голмайсторът Фернандо Каранга се появи на терена в 70-ата минута. Бразилецът се присъедини по-късно към тренировъчния лагер заради лични ангажименти в родината му.

„Трудна победа, не съм доволен от това, че футболистите подцениха мача – обяви наставникът след мача. - Ще имаме разговори на тази тема, вярно, че теренът беше тежък, но имаше моменти, в които не можеше да отиграем елементарни положения. Не съм доволен от никой в този мач. Свършихме работата, за която бяхме дошли. Във втория лагер се надявам да продължим добрата работа, но има още доста неща да свършим.“

С проверката с третодивизионния тим приключи първата част от зимната подготовка на ЦСКА. Играчите получиха два дни почивка, а във вторник заминават на нов лагер, този път в Испания.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ