ЦСКА гласува доверие на Белчев

ЦСКА няма никакво намерение да сменя Стамен Белчев. Думите са на главния мениджър Стойчо Стоилов след измъченото 3:1 над „Ботев“ (Враца) в 1/8-финал за Купата на България. „Червените“ играха слабо пред малко публика на „Българска армия“, но оцеляха с 3 гола в последните 20 минути.

„Белчев остава, имаме му пълно доверие“, отсече лаконично Стоилов. Спортният директор Пламен Марков отказа да говори. Победата над втородивизионния „Ботев“ сложи край на серията от 3 поредни ремита на ЦСКА. Сега предстои дуел със „Славия“, който на старта направи реми на гранда, който след това отива за битка в Разград срещу „Лудогорец“.

„Разочарован съм от някои футболисти – призна Белчев след студената вечер във вторник. - Имена няма да споменавам, те остават за съблекалнята. Климатът там е добър, колкото и на някои да не им се иска. На футболистите работата е да тренират и играят, а не да коментират странични неща.“

След 2:2 във вечното дерби с „Левски“ Белчев и Станислав Манолев изказаха съвсем различни тези за тактиката на „червените“ през второто полувреме. Проблемът обаче беше туширан бързо на даден от ръководството обяд за тима.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ