ЦСКА договори звезди на „Ботев“ (Пд)

ЦСКА ще обезкърви сериозно огромния си кошмар през този сезон „Ботев“ (Пловдив). Според вестник "Марица", две от най-големите звезди на "канарчетата" са на път да поемат към "Армията". Става въпрос за централния защитник Кристиан Димитров и капитана Тодор Неделев.

Според неофициална информация на изданието, бранителят дори вече е подписал предварителен договор с "червените". Това обаче не му попречи да изиграе феноменални мачове срещу тях в последните седмици. Димитров дори вкара решаващия гол за ремито 3:3 на „Българска армия“, който изхвърли очаквания му нов тим от турнира за Купата на България.

Към защитника имаше огромен интерес през зимата, като тогава офанзива за подписа му предприе „Левски“. В крайна сметка "сините" не успяха да се преборят за него, а впоследствие интерес заявиха и "червените". По всичко изглежда, че те са успели да го изкушат.

Според информацията на изданието, към София е на път да поеме и Неделев. За него е сигурно само, че „Ботев“ ще го продаде през лятото, като все пак първа опция е трансфер в чужбина. Ако обаче не дойде оферта, която да удовлетвори родния национал, очаква се той също да поеме към "Армията". Преди дни Неделев отказа да се зарадва на гола си срещу ЦСКА (2:0), като след двубоя заяви, че ...”просто бил изморен“. Феновете под Тепетата обаче са на мнение, че причината е именно бъдещия трансфер при „червените“.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ