ЦСКА е №1 по посещаемост

ЦСКА е на първо място по посещаемост според платформата "Български футбол" (www.bulgarian-football.com). Мачовете на "червените" са били посетени от 132 310 зрители. А 12-те домакинства - на "Българска армия" и "Васил Левски", са гледани от 70 950 души. Това означава по 5931 фенове средно на двубой. Освен това ЦСКА игра пред празни трибуни срещу "Локомотив" (Пд) заради наказание. Втори в класацията е "Левски" с 3413 души средно на домакинство и "Ботев" с 2275.

13-те гостувания на ЦСКА на наблюдавани от трибуните от 61 360 запалянковци (4720 средно). Така "червените" са №1 по гледаемост през годината. Най-посетените мачове са двете вечни дербита. Следват домакинството на ЦСКА срещу "Лудогорец" и гостуването срещу "Локомотив" (ГО).

В същото време "червените" представиха новата си емблема, с която вероятно ще играят от следващия сезон (виж снимката). Символът е посветен на 70-ия юбилей на ЦСКА, който ще се празнува на 5 май 2018 г. Новата емблема е съчетание от предишните, а не е напълно нова. Изработена е от Александър Виденски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ