ЦСКА наказа Чорбаджийски

Божидар Чорбаджийски е наказан от ръководството на ЦСКА за шамарите, които удари на Васил Шопов от „Дунав“. Размерът на санкцията не се съобщава от клуба. Много е вероятно капитанът отново да седне на резервната скамейка за сметка на французина Александър Барт.

Ще има сериозен разговор с Чорбаджийски и очакваме занапред да няма подобни реакции – пише в становището на клуба. - Той е млад и ценим неговият хъс за победа. Очакваме дисциплинарната комисия на БФС също да накаже Чорбаджийски (б.а. - очаква се 2 мача), но санкцията да не е по-голяма от тази на Натаниел от „Лудогорец“, който участва в идентична ситуация.“

В същото време ЦСКА ще направи жест към всички дами, които искат да гледат мача с „Етър“ навръх 8 март. Фенките ще влизат на стадион „Българска армия“ без билети.

В музея на спортната слава изпълнителният директор на „Български пощи“ Деян Дънешки представи марката по случай 70-годишния юбилей на ЦСКА. Двамата главни акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов купиха по 1948. Броят марки символизира годината, в която ЦСКА е създаден.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ