ЦСКА оспорва санкцията на Бодуров

ЦСКА отправи официална жалба до УЕФА за наказанието на Николай Бодуров. Заедно с Кристиян Малинов капитанът на „червените“ отнесе три мача заради масовия бой след дуела срещу „Рига“, спечелен с дузпи.

Във видеоматериалите, които бяха разпространени след спречкването между играчи, не се вижда провинение на Бодуров – пише в становището на ЦСКА. - Надяваме се, че дисциплинарната комисия на УЕФА ще разгледа обстойно материалите и ще намали наказанието.“

Малинов се извини на феновете за поведението си в Рига. Халфът е сред футболистите на ЦСКА, които най-често си изкарват картони. За реванша срещу „Адмира Вакер“ в четвъртък се завръща Тиаго Родригес, който бе изгонен в игрова ситуация срещу „Рига“. Сигурно е, че Малинов и Бодуров отпадат. Надеждите на ЦСКА са капитанът да бъде амнистиран за първия мач с „Копенхаген“, ако австрийците бъдат отстранени. Въпреки отсъствието на тримата „червените“ сразиха „Адмира Вакер“ с 3:0.

ЦСКА оглави еднолично класирането в Първа лига след икономично 2:0 над „Витоша“ (Бистрица). Отборът на Нестор Ел Маестро реши мача до 17-ата минута, а след това дори аристократично допусна и ситуации пред вратата си. ЦСКА единствен е с две победи в елита.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят