ЦСКА пак намери бразилски №9

Бразилското очевидно допада на ЦСКА. За трети път в последните 10 години футболист от страната на кафето се доказа като голям №9 на "Армията". Фернандо Каранга вкара за 1:1 срещу "Лудогорец". Попадението не е в графата "виртуозни", но е важно по други параграфи. С него ЦСКА за първи път не загуби в шампионата като гост на "Лудогорец". А голът е под №4000 в историята на клуба в първенството. Преди Каранга от Бразилия да блестят в ЦСКА дойдоха Ней и Жуниор Мораес, превърнали се в любимци на публиката.

"Горд съм, че точно този гол е мой", каза дошлият през зимата Каранга. "Червените" изиграха един от най-силните си мачове в Разград и дори съжаляваха за пропусната победа. Резултатът дава самочувствие и за предстоящото вечно дерби с "Левски", който пък три дни по-рано падна от "Лудогорец" у дома. ЦСКА е най-добрият отбор, ако се гледа само втората фаза на шампионата. "Червените" имат три ремита и само победи.

"Ръководството ще каже дали оставам и през новия сезон - каза Стамен Белчев, треньорът на ЦСКА. - Фокусиран съм върху оставащите ни два мача. Важното е, че отборът се развива. Нямаме комплекс от "Лудогорец", ние сме ЦСКА! Сами си усложняваме живота, когато не вкарваме положенията си."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ