ЦСКА подкрепи Ел Маестро

Треньорска смяна в ЦСКА няма да има. Това обяви лично собственикът на тима Гриша Ганчев.

Въпреки че "армейците" са само на 3 точки от върха, критиките към наставника Нестор Ел Маестро не липсват. Под негово ръководство тимът записа 10 победи в първенството, като допусна 2 загуби, а в други две възлови срещи тимът завърши наравно. Негодуванието към младия специалист бе породено именно от въпросните 4 мача, които се оказаха препъни камък за отбора. Карето дербита бе срещу „Лудогорец“, „Левски“, „Берое“ и „Ботев“ (Пловдив), като в тях тимът освен, че успя да спечели едва 2 точки, отбеляза и само един гол.

„Не може всяка седмица да се занимаваме с рокади – каза Гриша Ганчев пред „Топспорт“. - ЦСКА си има треньор до лятото. Не сте ли чули? Аз го казах преди дни в „Код спорт“. Това не е магазин за плодове и зеленчуци!“

Нестор Ел Маестро не веднъж заяви, че му трябва време да наложи своите идеи. Преди късния мач снощи с "Витоша", отборът бе с най-добрата защита в първенство - едва 5 допуснати гола. За сравнение "Лудогорец" е пуснал 11, а "Левски" – 9. За разлика от „сините“, тимът на ЦСКА стигна до 1/4-финал в турнира за Купата на България. В европейските турнири „червените“ също стигнаха по-далеч от вечния съперник. Тимът от „Борисовата градина“ игра в третия квалификационен кръг на Лига Европа, докато „Левски“ отпадна още на старта.

Снимка БУЛФОТО

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ