ЦСКА постави мисия задължителна – трофей

ЦСКА постави „Мисия задължителна“ за новия сезон – спечелване на трофей. Треньорът Добри Митов, един от носителите на последния златен дубъл от 1997 година, посочи и двете купи като основна цел за „червените“.

В края на сезона трябва да зарадваме феновете с трофей – категоричен бе Митов на първата тренировка за новия сезон. - Готов съм и съм щастлив от предизвикателството. Трябва да сме по-постоянни от миналия сезон. Във всяка линия сме взели футболисти. Трябва да сме готови на 200 процента за всеки мач, защото срещу нас се играе винаги на 100 процента.“

Бразилецът Дани Моларес вече не е част от треньорския екип на ЦСКА. Изпълнителният директор Пламен Марков обясни за постовете в ръководното спортно-техническо тяло на „Българска армия“. Митов ще е старши, а Любко Петрович и Димитър Пенев ще бъдат консултанти. По-активен ще е сръбската легенда, който изкара на пейката последните мачове от миналия сезон. Вратарите Георги Китанов и Данте Стипица, както защитникът Стивън Перейра напускат ЦСКА. Няма да се подновят договорите на Александър Георгиев, Никола Колев и Слави Петров. От „Етър“ се завръща Пламен Гълъбов, а от „Литекс“ идват Петър Петров, Митко Митков и Иван Митрев, чието развитие ще бъде следено под лупа. Към отбора се присъединиха новите чужденци – руснакът Денис Давидов и шотландецът Тони Уот. ЦСКА привлече още Петър Занев, Диего Фабини и Греъм Кери.

Коментари

Задължително поле