ЦСКА събира пари за Хитрино

ЦСКА се включи в благотворителните акции за трагедията в село Хитрино. Ръководството на клуба реши всички средства от билетите за последния мач за годината срещу „Дунав“ в петък да бъдат поделени на две - едните за пострадалите в събота сутрин, а другите за „Българската Коледа“. Независимо от местата на „Армията“ всички ще плащат по 10 лева вход.

Преди двубоя от 13 ч ще бъде организиран коледен концерт на пистата на арената. А всеки, който си е купил билет, ще има подарък. Даровете са купени от футболистите на ЦСКА. Картодържателите ще получат специални покани, за да могат да участват в томболата.

Рефер на двубоя с „Дунав“ ще е Ангел Ангелов, синът на бившия елитен рефер Любен Ангелов. ЦСКА има да си връща на новака, от който загуби в четвъртия кръг с 0:2 на стадиона в Разград. „Червените“ още не са обявили кога започват подготовката през новия сезон и къде ще бъде. Говори се, че се организира турнир в Испания. Не е ясно и името на бъдещия треньор. Собственикът Гриша Ганчев обяви миналата седмица, че ако Стамен Белчев се справи до края на годината, може и да остане за постоянно. Треньорът на дубъла обаче направи реми с „Локомотив“ (Горна Оряховица) - 0:0, което вероятно ще бъде минус за него при избора на постоянен специалист.

В същото време дубълът на ЦСКА загуби с 2:4 като гост на „Царско село“ в мач от последния кръг на Втора професионална лига. Клубът на бизнесмена Стойне Манолов за втори път победи „червените“ през сезона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ