ЦСКА с минимална победа над Локо Сф, Каранга нацели два пъти гредата

ЦСКА победи с 1:0 Локомотив (София) в мач от 26-ия кръг на Efbet Лига с гол на Джонатан Линдсет в 16-ата минута. Вратата на тима от квартал "Надежда" бе пазена от третия страж на тима Жарко Истатков заради контузиите на Александър Любенов и Бубакар Гайе.
В 10-ата минута Фернандо Каранга стреля опасно, но Истатков реагира и спаси. 6 минути по-късно Линдсет изведе "армейците" напред в резултата след добавка и отразен удар на Каранга преди това. ВАР потвърди попадението, след като го преразгледа за евентуална засада. В 30-ата минута Карлос Франса можеше да изравни, но стражът на ЦСКА Густаво Бусато спаси удара му. В 52-ата минута Истатков изби след положение на Емануел Шакич, а в 77-ата минута "червените" бяха близо до втори гол, но Каранга засече с глава центриране и нацели напречната греда. В 86-ата минута пък страничната греда спаси Локомотив отново при удар на Каранга. В 93-ата минута Кевин Майи можеше да вкара за 1:1, но шутът му мина на сантиметри от вратата на Бусато. 

След успеха ЦСКА е втори в класирането с 57 точки, на 3 зад лидера Лудогорец, който има и мач повече. Локо Сф е 13-и с 25 пункта.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ