ЦСКА хвърля Любо срещу "тигрите" на Бойко

ЦСКА е на път да извади важен коз в традиционния коледен турнир за ветерани на комплекс "Царско село", който тази година ще е навръх Бъдни вечер. В мисията да свалят "Витоша" (Бистрица) с централен нападател Бойко Борисов от върха "червените" очакват атаката да води легендарната деветка Любо Пенев. Двамата три пъти спечелиха като тандем тенис турнира "Труд Мастърс", но сега може да се окажат съперници на терена.

Нито за Пенев, нито за Борисов е потвърдено, че ще присъстват на турнира. Но традицията сочи, че премиерът, играещ с любимия си №13, не пропуска шоуто, в което вече четири пъти триумфира като шампион. С негов гол "бистришките тигри" победиха ЦСКА с 4:2 преди година. През 2015-а Борисов дори беше голмайстор №1 в турнира.

Освен ЦСКА и "Витоша" в жребия в 9,30 ч ще бъдат "Левски" и "Локомотив" (Пд). От "Герена" и "Лаута" също не са оповестили окончателно кои ветерани ще бъдат пратени в битка за предколедна слава. Сигурно е само, че селекционер на ЦСКА ще е големият вратар Георги Велинов.

Традицията повелява на бизнесмена Стойне Манолов, собственик на "Царско село", да гостуват всички известни футболни хора, които са избрали София за празниците.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ