ЦСКА чака южноамериканци

ЦСКА очаква да се подсили с футболисти от Южна Америка още до края на седмицата. Най-вероятно става въпрос за играчи от Бразилия, Колумбия и Перу. Имената им са в списъка на мениджъра Стойчо Стоилов, който изкара две седмици зад океана. ЦСКА вече може да привлича нови, след като получи идентификационен номер от ФИФА.

От "Българска армия" не говорят по темата за нов треньор, но румънските медии обявявят: "Едуард Йорданеску ще подпише в сряда." Според най-голямото спортно издание "Проспорт" двете страни са се разбрали. А решаваща роля в преговорите е имал германският кондиционен треньор Томас Нойберт. Той е работил в "Стяуа" заедно с Лауренциу Регекампф, когато и Йорданеску-младши е бил част от гранда. Втората важна точка е, че ЦСКА е тим от млади играчи с голямо бъдеще. В румънските медии твърдят, че Едуард е изключително добре подготвен специалист.

ЦСКА е глобен с 4300 лв. от дисциплинарната комисия на БФС заради поведението на феновете при 1:1 срещу "Пирин". Освен това клубът трябва да възстанови щетите по арената в Благоевград. "Пирин" е наказан с 1300 лв.

Коментари

Задължително поле