ЦСКА ще изпробва френски халф

ЦСКА се разочарова от 1:1 на старта срещу „Славия“, но веднага предприе мерки за засилване на отбора. „Червените“ очакват 22-годишния халф Юнес Каабони, който от дете е в „Бордо“. За първия отбор на „жирондинците“ полузащитникът има само 16 мача, а за последно бе преотстъпен на „Ред Стар“. Каабони се годее и с 9 срещи в юношеските национални отбори на Франция до 19 и 20 години. Дебютът му в Лига 1 бе на 6 октомври 2013 година, когато „Бордо“ срази „Сошо“ с 4:1.

ЦСКА се изплаши за двама футболисти преди дербито с „Лудогорец“. Голмайсторът срещу „Славия“ Фернандо Каранга напусна терена още в началото на второто полувреме. След двубоя бразилецът обясни, че е получил спазъм в аддуктора. „По-добре беше да влезе някой здрав до края“, каза голмайсторът на ЦСКА през 2017 година.

По-сериозно е положението с национала Кирил Десподов. В края на столичното дерби нападателят на ЦСКА падна на рамото си след сблъсък с Петко Христов, който отива за медицински прегледи и подпис с „Фиорентина“. 20-годишният Десподов имаше сериозни болки и тепърва ще се изяснява колко е тежка травмата му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ