Цяла ромска фамилия се сби с полицията

Снимка: Архив

Няма пострадали полицаи, трима от арестуваните са криминално проявени

Четирима мъже от Медовница са задържани снощи в полицейския арест за хулиганство, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР във Видин.

Сигналът за сбиване в центъра на селото е получен в 18.00 часа във вторник. Към мястото незабавно се насочил екип на РУ-Белоградчик. Полицаите установили участниците, но при опит да бъдат задържани, мъжете оказали яростна съпротива.

Техни близки също се опитали да попречат на служителите на реда да изпълнят задълженията си. След оказано съдействие, от допълнително изпратени на мястото униформени от районните управления в Белоградчик и Видин, ситуацията е овладяна. Няма пострадали полицаи.

Задържани в ареста за срок от 24 часа са С.А./30г./, Т.С./19г./, С.П./29г./ и И.Б./32г./, трима от тях са криминално проявени.

Според първоначалните данни, роднинска свада помежду им и последвалото сбиване възникнали след употреба на алкохол. Уведомен е дежурен прокурор. Работата по случая продължава, в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.325, ал.2 и чл.270 от Наказателния кодекс.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право