Президентството: Извършена е нерегламентирана публикация в профила на държавния глава

Приход от 1,4 млн. лева от данъци планира Община Павликени

Д-р Красимира Иванова: Хепатит C уби баща ми, зарази се след кръвопреливане Системата за проверяване на кръвта да гарантира 100% нейната безопасност, призова сестрата на премиера Бойко Борисов

Проф. Божидар Димитров: Комунизмът у нас беше държавен капитализъм

Патриарх Неофит за македонската църква: Имаме консенсус по главните въпроси на бъдещото

Премиерът Борисов ще се срещне с чешкия си колега Андрей Бабиш

Дамаск осъди турската операция в град Африн

Цецка Цачева: Няма да се въвежда трети пол и да се признават еднополови бракове

Катастрофа затапи пътя за „Капитан Андреево“ край Харманли

Министър Ангелкова: Всички 5-звездни хотели са резервирани на 90% за летния сезон

Щурмови хеликоптер „Апачи“ се разби в САЩ Двамата пилоти са загинали

Турция праща и сухопътни сили в операцията в Северна Сирия

Пост на турски език се появи в профила на президента във фейсбук

„Ауди“ изтегля 127 000 нови автомобила заради проблеми с емисиите

Лео Кадели: Приятели, помагайте

Цялостното преасфалтиране на ул. „Васил Левски“ във Велико Търново стартира в края на юли

Снимка: Община Велико Търново

Цялостното преасфалтиране на главната улица „Васил Левски“ във Велико Търново стартира на 31 юли – понеделник. Строителните работи ще продължат около седмица. Дейностите по подготовка на трасето и полагане на слоевете на новата настилка са разделени на два етапа.

Със заповед, издадена от кмета на старопрестолния град Даниел Панов, ще бъде въведена временна организация на движението. Тя ще е в сила от 31 юли до 6 август включително, или до приключване на ремонта.

По време на първия етап забранено ще бъде преминаването на автомобили в участъка на ул. „Васил Левски“ от кръстовището при сградата на Община Велико Търново до пресечката с ул. „Цар Освободител“. Рестрикцията ще важи за времето на 8,30 ч. до 17,00 ч., във всеки от дните, като началната дата е 31 юли /понеделник/. Пропускани ще бъдат единствено автобусите по обществените транспортни линии.

Вторият етап предвижда забраняване на автомобилното движение в участъка от кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Цар Освободител“ до пресечката с ул. „Бачо Киро“ в района на Студентски стол №2. Ограниченията ще важат за времето от 8,30 до 17,00 ч., като крайната дата е 6 август /неделя/. Забраната няма да важи единствено за обществения транспорт, като маршрутите на автобусите няма да бъдат променяни.

През тези периоди водачите на автомобили следва да използват обходните маршрути през улиците „Христо Ботев“, „Марно поле“, „Цар Самуил“, „Цар Тодор Светослав“, „Бачо Киро“, „Седми юли“.

При възникване на необходимост и по преценка на контролните органи на МВР, движението може да бъде временно ограничавано или спирано и извън посочените часове. Докато трае ремонтът, зоните за платени престой и паркиране трябва да бъдат освободени от автомобили.

Продължават предварителните дейности – оформени бяха „джобове“ за съдовете за смет, а от днес започна почистването на дъждоприемните шахти и подмяната на капаците им.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.