Цял месец безплатни прегледи в Пловдив при хирург и гастроентеролог

Безплатни хирургически прегледи пускат от 24 октомври (понеделник) в в Медицински център-1 в Пловдив, като консултации ще продължат цял месец, като от пациентите не се изискват направления от личните лекари за посещенията при специалстите, съобщиха от управата на верига болници "Медлайн-Централ Хоспитал".

Инициативата се провежда с подкрепа на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан и е по повод Димитровден, почитан от православната църква на 26 октомври. Есента е най-подходящият момент за преглед при коремен хирург заради смяната на хранителния режим през този сезон. Всички, които чувстват дискомфорт и имат болки в корема, тежест, парене и киселини след нахранване, е добре да потърсят консултация със специалист. Пациентите могат да поискат съвет от лекарите, ако имат оплаквания от херния и жлъчка или страдат от кожни туморни образувания. Прегледите в Медицински център-1 ще се извършват от хирурзите д-р Костадин Белев и д-р Иван Начев.

Също от понеделник, 24 октомври, кампания с безплатни прегледи за превенция и диагностика на болестите на стомашно-чревния тракт стартира и Клиниката по гастроентерология на Университетска болница "Свети Георги" в Пловдив. Прегледите и консултациите ще се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 8:30 ч. до 10 часа в кабинет 13 на първия етаж на Хирургичния блок на бул. "Пещерско шосе" 66 от началника на клиниката доцент д-р Николай Кръстев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони