Чаатай Улусой не иска да работи със Серенай Саръкая

Репутацията на хубавицата се срина заради връзката є с възрастен колега

Чаатай Улусой отказва да се снима заедно със Серенай Саръкая в нов международен проект. Какво е предизвикало актьорът да вземе това решение и какво мисли за това турската публика?

През 2013-2015 година Серенай Саръкая и Чаатай Улусой играха заедно в успешния младежки сериал „Кварталът на богатите”. Тогава на снимачната площадка започна и кратката им романтична връзка. След приключване на въпросната поредица Серенай се залюби с друг свой колега - Керем Бурсин, а Чаатай намери щастието в прегръдките на Дуйгу Саръшън, с която се харесаха по време на снимките на сериала „Вътрешен човек”.

Името на Серенай Саръкая не слиза от страниците на таблоидите в южната ни съседка заради нейния бурен личен живот. Сегашната є връзка с известния комик и женкар Джем Йълмаз, който е по-възрастен от нея, предизвика много негативни реакции в турското общество. Медиите напомнят, че след сериала „Кварталът на богатите” Серенай се снима в не дотолкова успешния интернет проект „Fi”, а сега играе в мюзикъла „Алиса в страната на чудесата”.

Серенай многократно е изразявала желание да се върне на снимачната площадка в нов сериал или филм, но досега не е получила удоволетворяваща я оферта. Затова с началото на романа є с Джем Йълмаз тя се надяваше да получи главна роля в режисирания от него филм за известната турска певица Берген (1958-1989), чийто сценарий лежеше на рафта повече от две години. Сега проектът намери продуценти в лицето на известната чуждестранна интернет платформа Netflix. Снимките му трябва да започнат през юни и да приключат в края на ноември.

На 4 март един от най-известните турски таблоиди „Takvim” излезе с огромна статия, която твърдеше, че тъкмо Серенай Саръкая ще се превъплъти в образа на главната героиня във високобюджетния филм, който ще бъде показан не само в Турция, но и в чужбина.

По-интересното обаче е, че главната мъжка роля е поверена на Чаатай Улусой, който вече е призната звездата на Netflix, след като се снима в техния сериал „Защитникът”. Сега той категорично отказва да работи със Серенай Саръкая, тъй като тя се е компрометирала пред турската публика с връзката си с Джем Йълмаз. Улусой се опасявал, че ако играе с нея, може да пострада и неговата кариера. Затова платформата на Netflix е започнала да търси друга актриса за главната женска роля. Така Серенай Саръкая е принудена да се сбогува с един милион турски лири, които новият проект предвижда като хонорар за ролята на известната турска певица Берген.

Според турски журналисти Серенай Саръкая преживява голям шок. По този повод в социалните мрежи започна словесна битка правилно ли е постъпил Чаатай. С изключение на няколко верни фенове на актрисата, мнението на потребителите на мрежата е ясна. „Да, Чаатай е абсолютно прав”, „Никога не съм виждал жена, паднала толкова бързо”, „Сигурен съм, че Серенай Саръкая ще се опита да подобри имиджа си, който е развален заради връзката є с Джем”, са част от коментарите.

По този повод турските медии коментират, че актрисата може да възвърне авторитета си, само ако се омъжи за Джем Йълмаз и му роди дете, с което да докаже на обществеността, че не е преследвала користни цели с връзката си с известния комик, а искрено е влюбена в него.

Коментари

Задължително поле