Чарлийз Терон: От пет години няма мъж до мен

Напоследък холивудската звезда Чарлийз Терон често говори за личния си живот. По време на своето участие в шоуто на Дрю Баримор актрисата призна, че не е имала мъж до себе си вече цели 5 години, но това  не я кара да се чувства самотна:

"Не съм се срещала с никого повече от пет години... Но все още съм отворена за запознанства. Животът ми е наистина хубав, щастлива съм... смятам, че човекът, който може да се появи в живота ми трябва да го направи още по-добър - просто няма да се съглася на по-малко. Мога честно да кажа, че не се чувствам самотна. Имам деца, а да бъдеш родител е много работа и ангажименти".

Последната сериозна връзка в живота на Чарлийз Терон беше с актьора Шон Пен. Според слуховете двамата дори имали намерение да се оженят, въпреки че самата актриса отрича това. Когато идилията на Терон и Пен приключи през 2015 г., Чарлийз се съсредоточи върху отглеждането на двете си осиновени деца и напълно забрави за срещи с мъже.

Наскоро актрисата участва и в шоуто на Хауърд Стърн по радио SiriusXM, където за първи път отрече слуховете за годежа им. На фразата на Хауърд, че „почти се е омъжила за Шон“, Чарлийз отговори:

"Какво? Не е вярно. Не. Това са някакви абсолютни глупости. Категорично не... срещахме се и това е единственият начин, по който да опишем естеството на нашата връзка. Разбира се, имахме връзка. Бяхме доста близки, но всичко продължи около година. Никога не сме живели заедно, никога не съм имала намерение да се омъжвам за него. Няма нищо такова..."Коментари

Задължително поле