Червенокосите получават повече секс Един на всеки пети се хвали с по-голямо внимание

След като британската поп звезда Ед Шийрън добива популярност, нежният пол започва да обръща повече внимание на червенокосите мъже.

Червенокосите мъже получават повече секс благодарение на ефекта “Ед Шийрън”. За това съобщава вестник “Дейли стар”, позовавайки се на резултатите от британско проучване.

Хитовият изпълнител и автор на песни Шийрън, заедно с принц Хари са основните “виновници” за популяризирането на представителите на силния пол с огнени коси. Именно поради тази причина дамите са склонни да дадат шанс на мъже с по-малко срещания цвят на косата.

Проучването по поръчка на Casumo показва, че откакто певецът е станал световноизвестен, един на всеки петима негови сънародници с рижава коса се радва на по-голямо внимание от страна на нежния пол и също така получава повече комплименти. Благодарение на т.нар. ефект “Шийрън” много по-малко рижави индивиди от възрастовата група между 25 и 34 години стават жертва на подигравки, породени от цвета на косата.

“Не е изненадващо, че покрай Шийрън и принц Хари червенокосите мъже вече привличат по-голямо внимание, отколкото преди”, обясняват представители на компанията Casumo.

Хари е избран за първенец сред привлекателните мъже с огнени коси, следван от актьорите Юън Макгрегър и Деймиън Люис. Сред известните британските дами с коси с цвят на пламък са актрисите Ема Уотсън и Айла Фишър.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.