Червено, синьо и зелено доминират през есента

Сезонът дава свобода на различни аксесоари и добавки към външния вид

Металическите отблясъци властват при грима

Смяната на сезоните е истински празник за модните почитатели, а големите дизайнери са подготвили вариация от колорит, класика и микс новаторски разнообразни съставки. Есенният сезон вече е тук, затова е време да се запознаем с актуалните модни насоки, зададени от световните акценти в колекциите през есен-зима 2017-2018 г.

Цветовете, които ще бъдат най-често срещани в есенната мода са красивите и наситени нюанси на червеното, мекото синьо и златно зеленото. Въпросните цветни тонове ще оставят следа както в гардероба, така и в тенденциите при грима и маникюра. Гримьорите са на мнение, че през есента на 2017 година металическите отблясъци и комбинации между студени и топли тонове ще са силна тенденция.

За предстоящия сезон коафьорите са категорични, че небрежните и естествени коси са на почит. Разпилените сякаш от есенния вятър прически са актуални във визията, на която да заложим. Друга прическа, водена от тенденцията е прибраната коса, а цветовете са водени от натуралните нюанси, които не се открояват особено.

През есента е подходящо да се помисли и за обновяване на дамските аксесоари, за да бъдете в крак с актуалните модни тенденции за този сезон. Очертава се завръщане на бижута с дизайна на 90-те години.

 

Останалите примери за периода

Кожа - естествена или еко

29-2-1Кожата (независимо дали естествена или еко) ще е много актуална за есен/зима 2017-18. Повечето дизайнери я избраха като акцент в облеклото, а не толкова в съчетания кожа с кожа. Обикновено единият елемент от облеклото е кожа, докато другият е обикновен плат. Много дизайнери пък избраха да съчетаят двете материи в една дреха.

 

Дрехи с послания

29-2-2Избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ се превърна във вдъхновение за дизайнерите, когато сътворяваха колекциите есен/зима 2017-18. Кампанията на милиардера бе изградена предимно срещу различните хора (имигранти, хора с различна сексуалност). Много от създателите на облекла са именно от тези групи. Затова дизайнерите решиха дрехите да са тяхното платно за изпращане на послание.

 

Флорални мотиви

28-2-3Флоралните мотиви се превърнаха в постоянна тенденция през последните години и ги виждаме както през лятото, така и през зимата. Може би цветята са новото черно. За есен/зима 2017-18 цветята, преобладаващи в колекциите са в по-тъмни тонове и са доминиращ принт в тоалетите, върху които са.

 

 

 

 

 

 

Панталони над глезените

29-2-4Ако искате да сте елегантни и шик през есента, то със сигурност ще се влюбите в панталоните над глезените. Освен че са често срещан елемент от костюмите, панталоните над глезените могат да се носят и с небрежен топ или елегантна риза. Съчетайте ги с чифт високи токчета и имате идеалната офис визия.

 

 

 

 

 

 

Спортен стил за ежедневието

29-2-5Удобството и модата вървят ръка за ръка. Затова не е изненада колко много дизайнери избраха да включат в колекциите си спортни дрехи. От къси спортни топове, спортни долнища и суитшърти, спортният стил този сезон е много цветен и шик.

 

 

 

 

 

 

При прическите

Ниски опашки и големи вълни за всички

Ниски опашки и коси тип „големи вълни” ще доминират през есенния сезон. Прическите на опашка са много любими на редица от дамите. За студения сезон есен-зима 2017-2018 вариацията им е в нисък вариант. С подобна прическа на ниска опашка ще изглеждате стилно и ще се чувствате комфортно в същото време. Естествената текстура на косата ще бъде тенденция. Ако имате големи къдрици, то несъмнено ги оставете във възможно най-естествен вид и направете само лека фиксация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл