Четвърти в света при ЦСКА

Четвъртият в света Петър Александров посети тренировката на ЦСКА в Испания. Треньорът на нападателите в "Цюрих" бе приятно изненадан, че "червените" се преместиха в хотела на неговия отбор.

"Винаги е хубаво да видиш българи - каза големият голмайстор от 90-те години. - Удоволствие беше да изгледам тренировка на ЦСКА."

На заниманието Александров се прегърна с помощник-треньора на "червените" Стефан Генов. Именно при него трикратният голмайстор на швейцарското първенство започна юношеската си кариера в "Торпедо" (Карлово).

"Спомнихме си за неща, които са се разиграли преди 40 години - продължи Александров. - Толкова много случки имаме. Говорихме и със Станислав Манолев, който беше в националния, когато бях помощник на Пламен Марков."

Петър Александров спести и 40-минутно пътуване на ЦСКА. Благодарение на него "червените" използваха запазения терен за "Цюрих" в хотелския комплекс. Швейцарският тим нямаше занимание заради контрола. И Александров предложи на треньора на "червените" Стамен Белчев да използват игрището.

Фенклубът на ЦСКА скочи на част от ветераните, които не спират да критикуват отбора. "Фактът, че кариерата на даден футболист е минала на "Армията", не означава, че клубът е длъжен да му осигурява доживотен пост с тлъста заплата, поименно паркомясто и покани за ВИП-а - пише в декларацията. - Феновете не сме виновни, че за някои ЦСКА е джоб, в който да бъркат."

Организираните запалянковци зададоха риторичен въпрос към фенския "ЦСКА 1948" (четвърта дивизия) как с дарения на привърженици смятат да участват в търга за емблемата, който вероятно ще стартира от около 2 милиона лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ