Четвъртокласник е печелившият в томбола на Община Пловдив

Четвъртокласникът Никола Иванов е поредният печеливш късметлия от томболата на Община Пловдив, от която са раздават награди на собствениците на кучета, регистрирали домашния си любимец.

С помощта на майка си Мария преди седмица Ники решил да участва в кампанията „Регистрирай куче и спечели награда” и късметът веднага го споходил. Ученикът е горд собственик на мъжки голдън ретривър на име Арчи и в сряда получи лично от кмета на район „Западен” Димитър Колев куп награди - одеяло за куче, гребен, козметика, играчка и други аксесоари.

Всички те ще са му от полза при отглеждането на домашния любимец, а благодарение на Никола Иванов район „Западен” вече е отличник по награди в кампанията, като до момента от най-зеления район на Пловдив вече са изтеглени четирима печеливши.

Инициативата на община Пловдив „Регистрирай куче и спечели награда – 2017” е посветена на Международния ден за защита на безстопанствените животни – 4 април. Единственото условие към собствениците на кучетата, за да се включат в кампанията, е животните да са идентифицирани с микрочип.

Целта на инициативата е да стимулира активността на собствениците на четириноги да декларират в администрацията притежаването на куче, което бива вписано в електронния регистър на Община Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони