Шестима ранени и 3 коли потрошени заради отнето предимство от 42-годишна шофьорка

Шестима души бяха ранени, а три леки коли потрошени при пътен инцидент на пътя Карлово-Баня, станал около 22.40 часа в събота вечерта на разклона за село Ведраре, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

По първоначални данни до злополуката се стигнало при извършване на ляв завой от лек автомобил "Опел", управляван от 42-годишна жена от Хисаря. С опела си тя отнела предимството на лек автомобил "Шкода", който от своя страна се натресъл в "СЕАТ", шофиран от 19-годишен юноша от село Песнопой. Той единствен се отървал читав и невредим от меллето, при което пострадали четирима души от опела - водачката, 71-годишна жена и двама мъже на 62 и 66 години, и двама от шкодата - 55-годишният шофьор от Карлово и 78-годишната му спътничка.

Шестимата ранени са хоспитализирани в болницата в Карлово, където са поставени под постоянно лекарско наблюдение. На пострадалите шофьори е взета кръвна проба за алкохол, а 19-годишният шофьор на сеата е тестван с дрегер и резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство, а работата по него продължават служителите на РУ-Карлово.

Коментари

Задължително поле