Изригна вулканът Синабунг на остров Суматра

Борисов и Орбан поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски

Собственикът на “Милан” пред фалит

Венци за Апостола, сълзи за Павел Панов

18 души се отзоваха на апела на болницата в Търново да дарят кръв

Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Четири затворнички бяха предсрочно освободени

Четири жени, излежаващи присъди в Сливенския затвор, бяха предсрочно, условно освободени и са посрещнали Коледните празници при децата и семействата си. Затворничките излязоха на свобода с определения на Окръжния съд в Сливен, след постъпили предложения от специална комисия към затвора.

Млада жена, осъдена на 15 години за непредумишлено убийство, напуска решетките 3 г. и 4 м. преди крайния срок на наказанието си. Друга, с 5-годишна присъда за измама на възрастни варненци, е излежала 4г. и 2 м. от наказанието си. Баба, преведена в затвора с наказание също от 5 г. лишаване от свобода, за склоняване на внучката си към кражби, принудителен труд в чужбина и незаконно съжителство на семейни начала с чужденец, е изтърпяла 3 г. и 9 м. Четвъртата им посестрима, с присъда от 2г. и 6 м. за катастрофа със смъртен случай, е излежала 1 г. и 11 м.

И четирите жени са имали добро поведение, работили са в затвора, участвали са в културните събития там, имали са примерно поведение. През остатъка от присъдите си те ще бъдат на свобода, под изпитателен срок.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.