Четири трупа при челен удар (обзор)

Четирима души загинаха при челен удар кай плевенското село Бръшляница във вторник вечерта. Сред загиналите са и двама братя от село Милковица.

Тежката катастрофа станала към 19,20 ч на прав участък по третокласния път между Бръшляница и разклона за село Коиловци. След удара между БМВ и „Форд Галакси“ и двата автомобила излетели от пътното платно. Трима от пътуващите в БМВ-то четирима младежи на възраст от 16 до 20 години и 48-годишният шофьор на другата кола са загинали на място. Раненото 22-годишно момче е в реанимацията на плевенската болница.

Полицейски източници казаха, че БМВ-то е на бащата на един от младежите. Синът я взел, за да отиде с приятели до Плевен. Засега разследващите не се ангажират кой от четиримата младежи е шофирал немската кола и какви са причините за катастрофата. Съдебномедицинската експертиза ще изясни има ли употреба на алкохол или упойващи средства. На мястото на катастрофата бил извършен оглед от трима автоексперти. Разследването се води под наблюдението на Окръжна прокуратура-Плевен.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право