Членовете на ГЕРБ - "Младост": Притесняваме се работата на общината да не бъде блокирана от сблъсъка на интереси

В рамките на традиционна седмична среща на ПП ГЕРБ - район "Младост" народните представители Валентин Николов и Мария Илиева обсъдиха с членовете на партийната структура случващото се община Младост и част от актуалните политически теми. Основен акцент в дискусията бе поставен върху разразилия се скандал около настоящия кмет на района.

Присъстващите изразиха своето притеснение по отношение на изнесените факти за случващото се в районната администрация.

unnamed-58"Нас проблемите на настоящия кмет с подкрепящата организация не ни вълнуват. Притесняваме се работата на Oбщината да не бъде блокирана от сблъсъка на интереси. Искаме едно Младост да продължи да се развива и да бъде даван за пример", споделиха симпатизантите на ПП ГЕРБ.

В допълнение членовете на партията дадоха да се разбере, че застават зад всеки служител в Oбщината и няма да позволят да бъдат пренебрегвани техните права.

Пред всички присъстващи двамата народни представители коментираха работата на 44-то Народно събрание и неприетия на първо четене законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс.

"Ние няма да отстъпим от нашата позиция и ПГ на ГЕРБ ще продължи да отстоява мнението на гражданите за въвеждането на мажоритарна система", споделиха депутатите Валентин Николов и Мария Илиева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България