Чуйте песента "Вълшебен ден", която ще ни представи на Детската Евровизия

Във видеото към песента "Вълшебен ден", която ще представи страната ни на Детската Евровизия, участват над 20 деца, с изявен талант в музиката, танца и спорта. По време на снимките Лидия Ганева е облечена с тоалети, специално създадени за нея от дизайнерката Радина Томчева.

"Като някои свиреха на китара, други бяха фокусници, други рисуваха, играха балет. Беше всичко много интересно, когато го снимахме. Клипа е много е интересен и се надявам, като го гледат хората, да го харесат", казва изпълнителката Лидия Ганева пред БНТ. Музиката и аранжиментът на „Вълшебен ден" е на Владимир Ампов-Графа, автори на текста са той и Илия Григоров.

"Радвам се, че песента ми вече не е тайна, защото преди, когато си вървях по улицата не можех да си я пея така. Тя ми се забиваше в главата и ми беше много гадно. Но сега ще мога да си я пея от край до край", допълва малката Лидия.

След по-малко от 50 дни Лидия ще представи страната ни с песента "Вълшебен ден" в 14-то издание на песенния конкурс Детска Евровизия, на 20-ти ноември в малтийската столица Валета. Само за няколко часа днес хиляди вече чуха песента в интернет.

https://www.youtube.com/watch?v=qMwjTU1T2W8

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура