Шаман прави заклинания за Мексико

МОСКВА - Най-известният шаман в Мексико работи дистанционно за успеха на отбора на световното в Русия. Върховният жрец Антонио Васкес е направил заклинания за четири поредни победи на футболистите, които би трябвало да им дадат летящ старт за силно представяне на мондиала. Магьосникът разпространи в социалните медии видео на ритуала, с който призовава божествата на ацтеките да помогнат на националния тим.

Дългобрадият шаман е взел присърце футболната кауза и свещенодейства облечен със зелената национална фланелка. Той направи интересни предсказания за развоя на световното първенство, на което предвиди Мексико да стигне до четвъртфинал. Могъщите божества прошепнали в ухото на жреца, че най-големи шансове за титлата имат Бразилия, Испания и Португалия, като небесните сили ще помогнат във финала да триумфира отбор извън Европа, тоест – „селесао”.

Шаманът Антонио Васкес редовно пророкува какви ще бъдат резултатите от спортни и политически събития в Мексико. Той предрече арестуването на наркобарона Хоакин „Ел Чапо” Гусман и победата на Доналд Тръмп.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят