Шампионът на България благодари за подкрепата

Община Шумен

Треньорът на шуменския хандбален тим "Шумен 61" Чавдар Чернев, президентът на клуба Светлозар Начев и хандбалистите Ивайло Костов и Теодор Добрев гостуваха на фирма "Алкомет".  На срещата с председателя на Надзорния съвет и почетен гражданин на Шумен Фикрет Индже присъства и кметът на града Любомир Христов. Състезателите с гордост представиха завоюваните трофеи през успешния сезон, в който спечелиха Купата на България и станаха шампиони на страната.
От свое име и от името на целия отбор президентът Начев поднесе благодарности към „Алкомет“ АД за подкрепата, която компанията оказа на хандбалния клуб. Той подари на Фикрет Индже спечелените медали за първо място от турнира за Купата на България и държавното първенство, в което шуменци триумфираха с шампионската титла.
Индже, трогнат от жеста, поздрави хандбалистите и техния наставник за силното представяне и постигнатите успехи. Той връчи на треньора на тима Чавдар Чернев парични премии за всеки един от състезателите в отбора.
Кметът Любомир Христов коментира, че години наред Фикрет Индже е подкрепял развитието на шуменския спорт и младите състезатели.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт