Наказаха трима агенти от ДАНС в Търново за укриване търговия с вот

Кога лекарят дава на жената хапчета да отрови съпруга си

Пентагонът разследвал сигнали за НЛО в продължение на години

Референдум за добива на природен газ в община Генерал Тошево

Учини от БАН ще протестират по време на европредседателството

Депутат и евродепутат дадоха рамо на превозвачите на кръгла маса в Симитли

Британците биха отхвърлили Брекзит, ако допитването беше сега

Хиляди мюсюлмани протестират в Джакарта срещу решението на Тръмп за Ерусалим

Пазаруване от дивана Новите „купони“ са ваучерите

С една трета по-малко са мигрантите в Германия в сравнение с 2016 г.

Съдят австралиец заради оръжейни сделки със Северна Корея

Временно е ограничено движението по „Тракия“ заради аварирал камион

Най-малко петима души са загинали в Чили вследствие на силни дъждове

Тереза Мей: Брекзит позволява да се възползваме от възможностите, които предлага света извън ЕС

Посланието на Путин: Или аз, или хаос! „Бащицата“ знае как да отговори и в крайна сметка овладява положението

Шаран Стоун, или как еротичен календар с голи мацки избива рибата „The Carponizer Carp Calendar“ придобива култов статус

Мигове на естетическа наслада доставят на рибарите и не само серия календари с голи жени, позиращи с шарани.

Той е прекрасен подарък за всички фенове на такъмите и въдиците. Официалното заглавие на изданието е „The Carponizer Carp Calendar“ и то излиза редовно от пет години насам. Дванайсетте му страници са изпъстрени със забележителни голи прелести, а в някои от месеците има дори и по две красавици, леко прикрити с шаран.

Целта на календара, според създателите му, е да накара рибарските сърца да затуптят по-силно. А описанието в “Амазон” е : “Дванайсет прекрасни шарана фокусират вниманието върху 2017-а, придружени от не по-малко атрактивни дами!”

Автор на кадрите и идеен двигател зад необичайния проект е фотографът Хендрик Пьолер от Германия. Изданието за следващата 2018 г. вече се продава с огромен успех в сайта за електронна търговия Amazon с цена 18.95 евро. Пьолер е професионален търговец на оборудване за риболов и по неговите думи решил да съчетае двете най-прекрасни неща на света – големи риби и хубави момичета.
“Първоначално продажбите тръгнаха само за Германия, но след пет години вече имаме голям световен пазар и много фенове – най-вече в САЩ”, каза авторът и добави: “В Германия неизменно държим първото място по продажби сред спортните календари.”

В изданието за догодина любимият му кадър е за месец юни. “Винаги слагам снимката, която харесвам най-много в месеца, в който съм се родил”, разкрива Хендрик.

29-годишният Пьолер, който е родом от Ермстек, Северозападна Германия, сподели, че заснимането на календара за 2018 г. му отнело осем седмици. Процесът включвал първо улавяне на големи екземпляри шаран и последващо заснемане на голи модели с хлъзгавите риби в ръце. За успокоение на природозащитниците трябва да се каже, че двама помощници се грижели непрестанно за рибите, за да се чувстват добре и да не пострадат по време на фотосесията. След снимките шараните били пуснати отново на свобода.

РИБА И ЕРОТИКА

– Сега искам да ви покажа няколко мастилени петна, за да открия какво ви напомнят известни форми и цветове, каза лекарят.
– Можете да си спестите труда, докторе. Всичко ми напомня за оная работа, отвърна Йосарян.
– Така ли? — извика майор Сандерсън с възторг, сякаш не вярваше на ушите си. — Сега вече наистина стигнахме до нещо. Имате ли понякога хубави еротични сънища?
– Рибата, която сънувам, е еротичен сън.
– Не, искам да кажа, истински еротични сънища — сънища, в които грабвате някоя гола женска за врата и я щипете, и я удряте с юмруци в лицето, докато я разкървавите, а после се хвърляте върху нея и я изнасилвате, а след това избухвате в плач, защото я обичате и мразите толкова много, че не знаете какво да правите. За такива еротични сънища обичам да говоря. Имате ли понякога такива еротични сънища?
Йосарян помисли малко с мъдър вид.
– Това е рибешки сън — реши той.
Майор Сандерсън се дръпна назад, сякаш бе получил плесница.

Откъс от романа “Параграф 22” на Джоузеф Хелър

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.