На 21 август 2018 да почерпят

Валери Божинов разцепи Враца

Русия показа „изтребител на дронове“ Деривация-ПВО ще може да сваля както дронове, така и ракети

“Левски“ избира между естонец и наш национал

Инженерът, проектирал моста „Моранди“, сам предупредил за агресивна корозия

„Олимпик“ пали застрахователна война с Кипър Няма яснота кой ще изплати парите в България

Катастрофа с 3 коли стана на магистрала „Тракия” В болница е 29-годишна пътничка

Имаме ли право на допълнителен платен отпуск?

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 21 август 2018

По 314 лева харчи българинът за почивка По-икономични от нас са латвийците и румънците

Двама души са арестувани във връзка със стрелбата по сградата на американското посолство в Анкара

Строят 7 детски площадки в „Младост“ Съоръженията струват 280 000 лева

Хиляди учители не достигат в страната Увеличението на заплатите цели справяне с кадровия дефицит

Евакуираха село в гръцкия полуостров Пелопонес заради горски пожар

Голяма част от София без топла вода за 10 дни Правят профилактика и ремонти на топлопреносната мрежа

Шаран Стоун, или как еротичен календар с голи мацки избива рибата „The Carponizer Carp Calendar“ придобива култов статус

Мигове на естетическа наслада доставят на рибарите и не само серия календари с голи жени, позиращи с шарани.

Той е прекрасен подарък за всички фенове на такъмите и въдиците. Официалното заглавие на изданието е „The Carponizer Carp Calendar“ и то излиза редовно от пет години насам. Дванайсетте му страници са изпъстрени със забележителни голи прелести, а в някои от месеците има дори и по две красавици, леко прикрити с шаран.

Целта на календара, според създателите му, е да накара рибарските сърца да затуптят по-силно. А описанието в “Амазон” е : “Дванайсет прекрасни шарана фокусират вниманието върху 2017-а, придружени от не по-малко атрактивни дами!”

Автор на кадрите и идеен двигател зад необичайния проект е фотографът Хендрик Пьолер от Германия. Изданието за следващата 2018 г. вече се продава с огромен успех в сайта за електронна търговия Amazon с цена 18.95 евро. Пьолер е професионален търговец на оборудване за риболов и по неговите думи решил да съчетае двете най-прекрасни неща на света – големи риби и хубави момичета.
“Първоначално продажбите тръгнаха само за Германия, но след пет години вече имаме голям световен пазар и много фенове – най-вече в САЩ”, каза авторът и добави: “В Германия неизменно държим първото място по продажби сред спортните календари.”

В изданието за догодина любимият му кадър е за месец юни. “Винаги слагам снимката, която харесвам най-много в месеца, в който съм се родил”, разкрива Хендрик.

29-годишният Пьолер, който е родом от Ермстек, Северозападна Германия, сподели, че заснимането на календара за 2018 г. му отнело осем седмици. Процесът включвал първо улавяне на големи екземпляри шаран и последващо заснемане на голи модели с хлъзгавите риби в ръце. За успокоение на природозащитниците трябва да се каже, че двама помощници се грижели непрестанно за рибите, за да се чувстват добре и да не пострадат по време на фотосесията. След снимките шараните били пуснати отново на свобода.

РИБА И ЕРОТИКА

– Сега искам да ви покажа няколко мастилени петна, за да открия какво ви напомнят известни форми и цветове, каза лекарят.
– Можете да си спестите труда, докторе. Всичко ми напомня за оная работа, отвърна Йосарян.
– Така ли? — извика майор Сандерсън с възторг, сякаш не вярваше на ушите си. — Сега вече наистина стигнахме до нещо. Имате ли понякога хубави еротични сънища?
– Рибата, която сънувам, е еротичен сън.
– Не, искам да кажа, истински еротични сънища — сънища, в които грабвате някоя гола женска за врата и я щипете, и я удряте с юмруци в лицето, докато я разкървавите, а после се хвърляте върху нея и я изнасилвате, а след това избухвате в плач, защото я обичате и мразите толкова много, че не знаете какво да правите. За такива еротични сънища обичам да говоря. Имате ли понякога такива еротични сънища?
Йосарян помисли малко с мъдър вид.
– Това е рибешки сън — реши той.
Майор Сандерсън се дръпна назад, сякаш бе получил плесница.

Откъс от романа “Параграф 22” на Джоузеф Хелър

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.