Шарън Стоун в мозайката на Стивън Содърбърг

Преди броени дни от HBO представиха нов трейлър на доста атрактивния експериментален проект на винаги търсещия иновации, интересни ъгли и провокации Стивън Содърбърг. Заглавието е”Mosaic”.

шарън стоун

В своята същност това ще бъде криминален мини-сериал, но чрез специално приложение зрителите могат да определят гледната точка и посоката на разказа. Нещо подобно на популярните книги-игри, но тук историята е фиксирана, като в края на всяка сцена имаш опция за избор с гледната точка на кой герой да продължиш. Тоест, може да гледате “Mosaic” няколко пъти и всеки път преживяването да е различно. “Mosaic” вече е достъпен на iPhone, iPad and Apple TVнапълно безплатно. Хората, които не си падат по интерактивни експерименти също имат опции през себе си. През януари НВО ще излъчат версия (в шест части), в която всичко е фиксирано по традиционния за всички телевизионни сериали начин.

Содърбърг е събрал солиден актьорски състав, предвождан от Шарън Стоун, Гарет Хедлънд, Бо Бриджис и Дейвид Ратрей.

Създател на “Mosaic” е Стивън Содърбърг в съавторство с Ед Соломон. В ролите, освен Шарън Стоун, Гарет Хедлънд, Бо Бриджис и Дейвид Ратрей, са Фредерик Уелър, Пол Рубенс, Дженифър Ферин, Мая Казан и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино