Шемар Мур бил жертва на училищни подигравки

Както се вижда ясно от интервютата, ролите и социалните медии, Шемар Мур е от добрите. Той доказва това за пореден път, като става част от едно от най-елитните военни подразделения в сериала „Специален отряд“, който в момента върви по AXN! Това е перфектният повод да го опознаем по-добре.

За да си плаща сметките в университета, Шемар работи като модел – но да бъдем честни, може би никой не е изненадан от това, защото изглежда зашеметяващо! Макар че е роден в Окланд, родителите му скоро се преместват в Дания, така че първият език на Шемар е датски. Той научава английски докато посещава частно английско училище в Бахрейн. Когато е на 6, семейството му се премества в САЩ. За съжаление първоначалните впечатления на Шемар са ужасни, защото той става жертва на училищни подигравки, поради смесения си произход (майка му е бяла, а баща му е афроамериканец).

Мечтае да стане професионален бейзболист. Актьорът играе бейзбол години наред, но контузия слага край на шансовете му в този спорт и го насочва към актьорската кариера, която приема като терапевтична.

Мур излиза с някои невероятно красиви жени, но изказва специални благодарности към Холи Бери за това, че го е направила „много по-силен мъж, който осъзна с какви жени иска да бъде занапред“. В гимназията Мур е с прическа „мулет“, която той и приятели му наричат „Curls for the Girls“ (Къдрици за момичетата). Изглежда е безнадежден романтик, ако е наистина вярно това, което казва за любовта: „Никога не ни омръзва да се влюбваме и да вярваме в любовта“.

Майка му е диагностицирана с множествена склероза - диагноза, която Шемар отказва да приеме в продължение на няколко години. Накрая се изправя лице в лице с болестта и прави всичко възможно, за да подобри живота на майка си и да го направи по-лесен, освен това активно участва в „National Multiple Sclerosis Society“.

Шемар Мур споделя, че смята за свои ментори актрисата Джийн Купър, с която участва заедно в „Богати и жестоки“ и Дон Корнелиус, създателят на музикалното танцово шоу „Soul Train“, което Шемар представя в продължение на 3 години.

През 2007 г. списание „People“ го класира под № 10 в списъка с „Най-сексапилните живи мъже на планетата“. На кастинга за ролята на Малкълм Уинтърс, от „Богати и жестоки“, се явяват повече от 350 актьори с надеждата, че ще я получат. Но Шемар е единственият, който изпъква над всички останали – точно в този момент Мур има отчаяна нужда от работа, тъй като е почти напълно разорен.

Името му, Шемар, е съставено от първите три букви на имената на родителите му: Шеррод (баща му) и Марилин (майка му).

Шемар иска да утвърди името си в кино индустрията и вече няколко пъти се появява на големия екран, във филми като „Масло“ и „Дневникът на една луда черна жена“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино