Шестима задържани с наркотици в Пловдивско

Бързи производство срещу шестима, задържани с наркотици, са образувани през последното денонощие в районните полицейски управления на територията на Пловдивска област, а материалите по случаите са внесени в съответните районни прокуратури.

Трима от тях са били спипани при специализирана полицейска операция на служителите на Второ РУ-Пловдив. В четвъртък по обяд в района на Младежкия хълм (Джендем тепе) били проверени два леки автомобила "Ауди" - от 25-годишен пловдивчанин, пътник в едната от колите, са иззети 0.506 грама марихуана, а 0.674 грама от същия наркотик били намерени у водача на другия автомобил, 24-годишен от Варна. По същото време на кръстовище между бул. "Шести септември" и улица "Свети Валентин" в Пловдив криминалистите засекли 26-годишен жител на града под тепетата с полицейска регистрация и присъда за наркотици, който носил в себе си 5 топчета и цигара с марихуана с общо тегло 1.707 грама. Тримата извършители са задържани за 24 часа, мярката на 26-годишния мъж е удължена впоследствие на 72 часа.

За притежание на наркотици в полицейския арест в четвъртък попаднали 34-годишен пловдивчанин, който бил спипан с пакетче хероин в жк "Тракия" от служители на Пето РУ на МВР, и 35-годишна жителка на Чепеларе, задържана с над 2,5 грама марихуана в дамската си чана в Асеновград. Около 3 грама от същия наркотик били открити и у 32-годишен пловдивчанин, засечен от екип на Четвърто РУ на улица "Отец Паисий".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право