Шестима пияни и трима дрогирани шофьори задържани през уикенда по пътищата в Пловдивско

Шестима пияни и трима дрогирани шофьори са били задържани през почивните дни по пътищата в Пловдивска област. В събота в Асеновград са хванати 48-годишен шофьор на “Опел” с 1,84 промила алкохол в кръвта и 32-годишен, който управлявал “Мерцедес” с 1,33 промила.

След употреба на алкохол над 2 промила били засечени също така 34-годишен водач на лек автомобил “Ситроен” от село Боянци и 25-годишен шофьор на “Мерцедес” от село Тополово. В неделя в Карлово дрегерът отчел подобен резултат и при 23-годишен младеж от село Слатина, който бил хванат и с нерегистриран мотоциклет “Хонда”. В Хисаря 28-годишен от село Калояново бил седнал зад волана на лек автомобил “БМВ” под въздействието на наркотици, а 26-годишен местен водач бил заловен с 1,84 промила в лек автомобил “Ауди”. В неделя при проверки на бул.

“Източен” в Пловдив пътни полицаи установили двама дрогирани местни младежи на възраст 23 и 24 години, които управлявали съответно “БМВ” и “Алфа Ромео”.  По случаите са започнати бързи производства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право