Германия: Никой не може да спре „Северен поток-2“

Принц Филип катастрофира

Алиша Кийс ще е водещ на музикалните награди „Грами“

Гори хранилище на химическия завод „Агрополихим“ в Девня

Депото за отпадъци в Кърджали от днес има компостираща инсталация

Петричкият Ескобар от 20 г. е недосегаем Село Тополница – Меката на дрогата в България

„Хийтроу“ е най-натовареното летище в света

Британското правителство: Втори референдум за Брекзит ще отнеме година

Осем души загинаха при взрив на кола-бомба в колумбийската столица Боготa

Гръцкото правителство прави копия на Договора от Преспа, ще информира гражданите

Силният вятър предизвика щети в Сливен

Банди разкостват къщи, села и заводи Свалят керемиди, греди и тухли, не оставят камък върху камък, оплакват се хората

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 18 януари 2019

Документите за F-16 при президента От „Локхийд Мартин” смятат, че сделка може да има до 9 месеца

Британският парламент гласува „План Б“ за Брекзит на 29 януари

Шефът на КФН с месечна заплата от 13 хиляди лева

Председателят на Комисията за финансов надзор (КФН) Карина Караиванова ще получава заплата от 13 146 лева, съобщиха от надзорния орган.

Новите възнаграждения на ръководството и служителите на комисията са факт след промяната в закона и в модела на финансиране на КФН, осигурявано изцяло от събираните от бизнеса такси.

Заместник-председателите получават месечно 12 003 лв., а членовете 11 432 лева. В специализираната администрация средното възнаграждение на директорите на дирекциите ще стигне 5133 лв., а актюерите ще получават средно по 4500 лв. Главните експерти в комисията получават 2893 лв., старшите експертите 1989 лв., а младшите експертите – 1472 лв.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Безсрамници и лакомници!!! Какви са тези заплати на фона на тоталната ни бедност? Или са узаконена кражба от почти занулени лихви за вложители? Не може при пенсии на висшистви от 320 лв и средна заплата под 1000 лева да се раздават подобни заплати! Да не говорим, че има таван на пенсиите. Моята реалнва пенсия е 1295 лв, а заради тавана ми дават по 910 лв. Значи може държавата да краде от заслужените пенсии на хора, осигурявали се добросъвестно на максимума, а да раздава хилядарки на хрантутници?!

  2. ПОДДЪРЖАМ КАЗАНОТО ОТ СТЕФАН ПО-ГОРЕ. С ТОЗИ ТАВАН ПРЕВРЪЩАТ ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ ПЕНСИОНЕРА“Х“ В МИНИ ПЕНСИОНЕН ФОНД В ЧАСТТА,КОЯТО НЕ СЕ ДАВА НАД ТАВАНА,С КОЯТО ПЛАЩАТ ПЕНСИИТЕ НА ДРУГИ ПОНЕ ДВАМА. И КАТО ПРИБАВИМ,ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СИ ИЗРАБОТВАМЕ ПЕНСИИТЕ КАТО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ-ДДС,АКЦИЗИ,КОРПОРАТИВЕН ДАНЪК,РАЗНИ ТАКСИ И БЕРИИ ОТ МЕСТЕН ХАРАКТЕР И ЗА КАКВО ГОВОРИМ…САМО НЕ МИСЛЕТЕ,ЧЕ НЕ ЗНАЕМ КАКВО СТАВА И НЕ ВИЖДАМЕ…

  3. СЕГА С ТЕЗИ ПАРИ МОЖЕ БИ ШЕ ДАРЯВАТ НА НУЖДАЕЩИ ХОРА ТАКА КАКТО ДЯДО ДОБРИ ОТ БАЙАЛОВО ДАРЯВАШЕ !!!.ДАНО , АМА НАДАЛИ !
    ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА УПОТРЕБЯВАТ ПОВЕЧЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ!ТАКА П ОНЕ ЩЕ НАОЪРЧАВАТ ЦЕЛ,УЛОЗНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ! ТАКА ДЕ , ПОВЕЧЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ , ПОВЕЧЕ ПРОИЗВОДСТВО -ПОВЕЧЕ ПРОИЗВОДСТВО , ПОВЕЧЕ ЗАЕТОСТ И ОТ ТАМ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ХАЗНАТА .А КОГАТО В ХАЗНАТА ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ , ТО СЪЩИТЕ ЛИЧНОСТИ ОТ
    КФН ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ОЩЕ НЯКОЯ СТОТИЦА КЪМ ЗАПЛАТКИТЕ .АМИ ТРУДЯТ СЕ ХОРАТА И ШЕ ПОЛУЧАВАТ .

    !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.