Шефът на ОД на МВР в Бургас пред "Труд": Колегите установиха за седмица обирджията на игрална зала

Снимка: Архив

"Полицаи от Пето Районно и служители от "Криминална полиция" близо седмица установяваха самоличността на обирджията на игралната зала в жк "Зорница". Колегите работиха денонощно докато го установят". Това заяви пред "Труд" комисар Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР в Бургас.

В късния следобед в петък, съдът гледа мярката за неотклонение на извършителя, след като Районна прокуратура – Бургас внесе искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Жельо Д., обвиненият в грабеж.

На 24.05.тази година, в Бургас, в игрална зала, Жельо нападнал крупието на игралната зала. Той насочил срещу него газов пистолет и му наредил да даде оборота. Крупието обаче не загубило самообладание. То завело Жельо до касата и я отворило, за да му покаже, че вътре има само документи.

Обирджията обаче се сетил, че парите са в чантичката на служителя и започнал да го удря с дръжката на пистолета по главата. Прозвучал изстрел, рукнала кръв от главата на крупието. Крадецът все пак успял да вземе чантичката със 742 лв. вътре, но срлед седмица бил открит от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България