Дължими налози за служебен аванс за шефа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 12 декември 2019

„Германският пациент” от Михаил Вешим Ще спаси ли българската пукница Хер Бекер

Борисов: Радев е опозиционен лидер (ВИДЕО) За 40 минути не каза една добра дума за държавата, коментира премиерът интервюто на президента

Проф. Тодор Кантарджиев: Изследванията за грип и вирусни заболявания на починалата във Враца ученичка са отрицателни

Оставаме без ток след 5 години

Сачева ще търси Светия синод за социалния закон

ЕК обяви своята „Зелена сделка”

Цигани стреляха и хвърляха камъни по полицаи

София на косъм от трагедия като в Хитрино

Балканстрой с награда за Сграда на годината

Апартаментите за гости с данък до 250 лв. на стая Плащат налог като хотели с 1-2 звезди

Париж разкри реформата на пенсиите Синдикатите я отхвърлиха и обещаха стачките да продължат

Следователи дариха наградата си от ВСС на „Българската Коледа“

Катастрофа между 4 автомобила затруднява движението през прохода „Предела”

Шефът на УЕФА: Само нашата база е по-красива

„Това е един от най-хубавите тренировъчни центрове, които съм виждал в Европа, може би само нашият в Словения е по-красив“, коментира Александър Чеферин, новоизбраният президент на УЕФА. 48-годишният адвокат наследи на шефското кресло в европейската централа наказания от комисията по етика Мишел Платини, печелейки избора за президент срещу холандеца Михаел ван Прааг със съкрушителния резултат 42:18 гласа.

Вотът е таен, но е публична тайна, че Чеферин е бил подкрепен от балканските страни, в това число и от България. Визитата у нас е една от първите за новия началник на европейския футбол. Той демонстрира близко приятелство с Борислав Михайлов, който е член на изпълкома на УЕФА.

„Специални поздравления за завършването на този амбициозен проект – обърна се Чеферин към президента на БФС. – Знам, че не беше лесно и имаше много трудности, но Михайлов бе убеден в целта си. Хората може би са проявявали скептицизъм в началото на строителството, но сега виждат, че е бил прав. Знаем, че Боби беше голям вратар, сега виждаме, че е и смел лидер, който извършва много реформи. Някои хора се страхуват от промените, но той ги прави за доброто на българския футбол.“

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.