Шефът на фирмата, чиято цистерна се взриви в Хитрино: Не знаем подробности за инцидента

Снимка: Цветелина Георгиева

„На мястото на трагедията сме, не знаем подробности за инцидента”, заяви зам.-директорът на „Булмаркет” Димитър Баев пред БТВ.

Влакова композиция с пропан бутан на „Булмаркет” е дерайлирала и се е взривила на гара Хитрино рано тази сутрин. Жертвите на инцидента са поне четири, а над 25 са ранени.

„Това е редовен товарен влак, който влиза в гарата и нещо се случва”, каза Баев.

По думите му служителите на фирмата редовно се проверяват, влаковите композиции имат специална система за безопасност.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Що не кажат кои са тези и че според бивол са участвали в източването на ПИБ, както и че тази години са получили 20 мил. от Световната банка. Сега благодарение на тях има убити, ранени, бедни хора са оставени без дом. Разбира се в държавата на мутрите жертвите са виновни. Им а си хас.

  2. Хой-чо, това ли е важното за теб? Бивол в момента прикриват нечий задник като се опитват да отклонят общественото внимание в друга посока. Нито ги знам кои са тия Булмаркет нито дали имат връзки с ПИБ, дори и така да е, това не е причината за инцидентът. Стотици милиони левове бяха окрадене с обществени поръчки за ремонт на жп линии. Тези ремонти бяха фиктивни и супер некачествени. За това и влаковете все по-често излизат извън релсите. Ето тук трябва да се фокусираме. Обаче явни тия които са в далаверата финансират и Бивол и ония веднага започнаха да се опитват да потулят случая и да изместят общественото внимание в друга посока като възпоризведат скандал. Мисли малко с тая глава.

  3. Това, което разкри Биволъ е самата истина и само истината. Факт е, че цялата ни икономика е заложник на едни и същи подставени лица на олигарсите- мафиоти.

  4. Бивол само едно знаят да хранят едни и същинеудобни за тях хора и да си измислят новини – станаха четени само заради платени статуси

  5. о боже още ли има хора които се връзват на очевадните нападки на бивол?! те тези даже вече не прикриват, че работят само срещу определени хора….

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.